Arama sonuçları: *

1. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Piyasasının 1000tl falan altına aldım. Satarsam aldığım fiyattan satsam benim için yeterli olur zaten.
  2. Bertid

0 RPM ekran kartı fanları aşırı hızlı dönüyor.

Bir yolunu buldunuz mu?
  3. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

daha önce açılmamış fakat ben bu şekilde kullanabileceğimi sanmıyorum, başkasına mı satsam bu şekilde kullanabilecek birine diye düşünüyorum
  4. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Maalesef garantisi yok, diğer dediklerinizi de denedim yine olmadı. 1729195068 Bunu yaptırsam mı bilmiyorum kendim çözemiyorum gibi yaptırsam ne kadar maliyet tutar onu da bilmiyorum.
  5. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

bunlar yok fakat fanı çıkartıp yeniden taktım düzelen değişen bir şey olmadı maalesef ki
  6. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Hemen kontrol ediyorum
  7. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Ben tıklayınca da çıkmıyor.
  8. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Olmuyor gerçekten denedim çok ses çıkartıyor. Oyun harici bilgisayarı kullanma amaçlarım farklı yapmam gereken işler oluyor ve her zaman kulaklık takmıyorum taktığımda görüşme yapmak istersem fan %100de çalıştığından ses karşı tarafa gidiyor.
  9. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Deniyorum hemen. 1729193120 XFX driver link atabilme şansınız var mı? Araştırdığımda AMD driverına atmakta.
  10. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Elimle durdurmayı denedim durdurduktan bir süre sonra geri hızına dönüyor. Eğer elimi orada tutarsam fan çalışmak için hareket yapıyor. XFX'in yazılımını indirmedim, hemen deneyeyim. Kablo işini becerebileceğimi sanmıyorum denemeli miyim? Zor bir işlem değilse yapabilirim. 1729193024 Laptop...
  11. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Uygulamada fanın çalıştığını göremiyorum ama durmadan çalışıyor ve inanılmaz rahatsız edici bir sesi var. 1729192777 kartın modunu değiştirdiğinde alabilirsin. Ben almış olmama rağmen sıfır rpm kullanamıyorum tek fan çalışıyor. 1729192836 1729192866 Ne yapmam uygun olur?
  12. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Tüm fanlar değil sadece soldaki fan %100de çalışıyor ve evet sürekli fakat az önce test yaparken aniden durdu 10 saniye sonra yine devam etti. 1729192700
  13. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

MS 1729192464 Kontrol ettiğimde bir sorun yoktu. Birçok kez video falan istedim. Olay o değil bunu çözebilmem gerekiyor. 1729192525 AMD'nin kendi uygulamasından ve MSI Afterburnerdan 0 rpm şekilde ayarlasam bile fan çalışmaya devam ediyor sıcaklık 30 derece olmasına rağmen. Fanı durduramıyorum.
  14. Bertid

RX 6700 XT FAN PROBLEMİ

Yeni RX 6700 XT satın aldım. İkinci el ama fanında bir sorun var sol fan 0 RPM'de bile %100 güçte çalışıyor ve durduramıyorum. Ara ara kendi kendine durup yeniden %100 güce dönüyor ne yapmalıyım? Geri iade etmek istedim fakat eski sahibi başka kart aldığını geri iade alamayacağını söyledi...
  15. Bertid

Steamde indirme problemi

valla olmadı usta o da olmadı
  16. Bertid

Steamde indirme problemi

türkiyeden başka bir şehir denedim ülke denemedim denemeli miyim başka ülkeyi? 1725657879 onu çok yaptım düzelmedi :(
  17. Bertid

Steamde indirme problemi

wifi indirme hızımda veya m2 ssdm'de bir problem yok m2'nin yanına normal ssd koydum ben o zamanda da bir problem olmadı. ikinci bilgisayarımdan indirme yapabiliyorum ve böyle bir sorun olmuyor (wifi dediğiniz için diyorum) ssd için de önceden de kullandığım ssd'ler çıkartma takma bile yapmadım...
  18. Bertid

Steamde indirme problemi

düzelseydi bu konuyu açmadım hocam. nasıl düzeliyor :D
  19. Bertid

Steamde indirme problemi

bir çözümü olmasını çok istiyorum evde değilken de indirme yapmak istiyorum fakat nafile
  20. Bertid

Steamde indirme problemi

eski ssd ile yeni ssd arasında bir fark yok üstünde ssd de yok m2 ssd var
Top Bottom