Arama sonuçları: *

1. Arda Türkcü

Flash bellekteki 7 GB dosya birkaç gün sonra 210 KB oldu

Başka dosyalar falanda var hocam yarısı dolu gözüküyor o yüzden anlayamıyorum ama geçen hafta 7-8 gb fotoğraf olan dosya klasör boş olarak gözüküyor şuan
  2. Arda Türkcü

yok hocam bozulmamıştı aslında ama bilmiyorum çok önemli benim için nasıl halledicem bilmiyorum. 1728801275 windows defenderi kapatıp girdiğimde bu klasör boş diyor, oysaki içinde 7-8 gb fotoğraf olması gerek.
  3. Arda Türkcü

Günler önce flash bellekteki aile fotoğraf dosyası 7 GB iken bugün tekrar taktığımda 210 KB oldugunu görüyorum ve içinde sadece aynı dosyadan birtane daha var, fotoğraf vs yok ne yapmalıyım ? Nasıl silinmiş olabilir.
  4. Arda Türkcü

Eases veri kurtarma 60 dolarlık üyelik istiyor

60 dolar vermem mümkün değil, verileri nasıl kurtarabilirim 7-8 GB fotoğraf var kurtarmam gereken, buluyor fakat 60 dolarlık üyelik istiyor.
  5. Arda Türkcü

i3 12100F GTX 1050 Ti FIFA 23 çok kasıyor

Menüde donma yok sadece ara sahnelerde ve maç içerisinde donmalar oluyor, oynanmayacak durumda. 1684608465 Çözemez miyiz hocam ? 1684608499 Menüde donma yok sadece ara sahnelerde ve maç içerisinde donmalar oluyor, oynanmayacak durumda.
  6. Arda Türkcü

Hocam yakında ekran kartı değiştiricem zaten fakat, oyun için sistemim gayet yeterli oyun pcde optimize değil sanırsam daha fazla sistem isteyen oyunlarda hiç problem olmuyor.
  7. Arda Türkcü

Dostlar selam, diğer oyunlarda kasma vs asla yaşamıyorum ama FIFA23 düşük ayarlarda oynarken bile çok kasıyor. Ana menüde kasma yok akıcı fakat maç içinde çok kasıyor, hard diskten SSD'ye kurdum oyunu daha iyi olur diye fakat SSD 110 GB 46 GB oyunuda kurunca yer kalmadı, bar kırmızı gözüküyor...
  8. Arda Türkcü

Xbox Game Pass oyun inerken bir sorun oluştu hatası

Xbox Game Pass'ten oyun indirmeye çalışırken yükleme başlamadan önce bir hata oluştu diyor, C diskim dolu olduğu için indirme başlamıyor, fakat boş olan D diskime yüklemeyi aktaramıyorum, zorunlu olarak C ye kurmaya zorluyor, ne yaptıysam D diskinden yüklemeyi başlatamadım, ne yapmam gerek...
  9. Arda Türkcü

Cihazı kullanırken kendiliğinden donuyor

Dostlar selam, cihazı kullanırken youtube da gezerken vs, bir süre sonra cihaz yavaşlıyor sonradan da tamamen donuyor, kapatıp açmadan da düzelmiyor. Ne yapmam gerek ? Teşekkürler.
  10. Arda Türkcü

i3 12100F'li sistem topluyorum

2-3 Ay içinde değiştirme gibi bi planım var ama bu sisteme ne almalıyım düşünmedim. 1681765869 Performans videolarını izledigimde herkes olumlu yorumlar yapıyordu hocam. Hatta bazı yerler oyun canavarı gibi şeyler söylüyordu. Herkes önerince bende buna yöneldim.
  11. Arda Türkcü

i3 12100F'li sistem topluyorum

Dostlar iyi akşamlar, hali hazırda kullandığım bilgisayarıma update yapıyorum. Ekran kartı harddisk,ssd, kasa vb. bende hali hazırda mevcut. İşlemci, Ram ve anakart değişimi yapıcağım. İşlemci olarak i3 12100F İşlemci tercih ettim. Anakart olarak Msi B660M Ddr4 4600(oc) tercih ettim...
Geri