i3 12100F'li sistem topluyorum

Reaksiyon skoru
1
Dostlar iyi akşamlar, hali hazırda kullandığım bilgisayarıma update yapıyorum. Ekran kartı harddisk,ssd, kasa vb. bende hali hazırda mevcut. İşlemci, Ram ve anakart değişimi yapıcağım.
İşlemci olarak i3 12100F İşlemci tercih ettim.
Anakart olarak Msi B660M Ddr4 4600(oc) tercih ettim.
Ram olarak Corsair Vengeance Rgb Pro Sl 32GB(2X16GB) 3200MHZ tercihi yaptım.
Ekran kartım MSİ GTX 1050 Ti onu daha sonradan değiştireceğim için şuanlık durum böyle.

Daha önce sistem toplamadım fazla bilgim yok, bu sistem stabil problemsiz çalışır mı ?

İyi forumlar.

çalışır ama ilk fırsatta ekran kartınız değiştirilirse daha iyi olur.

12100F 13100F gibi 4 çekirdekli işlemci almayın. Gerisine karışmıyorum. Tek tavsiyem bu. Yeni nesil oyunlar işlemciyi sömürüyor. Sistem yetmezliğinden donma, kasma görürsünüz.

çalışır ama ilk fırsatta ekran kartınız değiştirilirse daha iyi olur.
2-3 Ay içinde değiştirme gibi bi planım var ama bu sisteme ne almalıyım düşünmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

12100F 13100F gibi 4 çekirdekli işlemci almayın. Gerisine karışmıyorum. Tek tavsiyem bu. Yeni nesil oyunlar işlemciyi sömürüyor. Sistem yetmezliğinden donma, kasma görürsünüz.
Performans videolarını izledigimde herkes olumlu yorumlar yapıyordu hocam. Hatta bazı yerler oyun canavarı gibi şeyler söylüyordu. Herkes önerince bende buna yöneldim.

2-3 Ay içinde değiştirme gibi bi planım var ama bu sisteme ne almalıyım düşünmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Performans videolarını izledigimde herkes olumlu yorumlar yapıyordu hocam. Hatta bazı yerler oyun canavarı gibi şeyler söylüyordu. Herkes önerince bende buna yöneldim.
bütçenize göre konu açarsınız bi fikir edinirsiniz hocam 2 3 ay sonra fiyatlar ne olur bilemiyorum

i312100f ryzen 5 5500 den daha iyi bir işlemci

Bütçe yaklaşık 500tl filan artarsa r5600 çok daha mantıklı olur şuan için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,976
Üyeler
195,488
Son üye
iAndrex
Geri