Arama sonuçları: *

1. nasılsınbe

165hz monitör önerisi

165hz bi monitör lazım inç 27den düşük olsun masaya sığmayabilir en düşük fiyata bulursanız sevinirim bütçeyi yazıyorum fakat daha düşüğü olsun
  2. nasılsınbe

Öneri 27 inç monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/thull-tg-27c-27-1ms-165hz-freesync-premium-fhd-led-hdr300-hdmi-dp-vga-frameless-va-curved-gaming-monitor-p-HBCV00003XDEUK?magaza=TNG
  3. nasılsınbe

monitör alacağım önerisi olan

144hz bi monitör olsun 2. el olabilir temiz ve iyiyse adanada yaşıyorum 2. el önericekler için curved olması bi sorun yaşatmaz
  4. nasılsınbe

lenovo laptop klavye tuşu

benim laptopun kendi kalvyesini ıslak mendille sildiler bu yüzden ü tuşu arada sırada takılı kalıyor ve farklı bir tuşa basark durduruyorum ama artık ard arda oluyor ikide bir takılı kalıyor laptopu rahat kullanamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım
  5. nasılsınbe

oyuncu koltuğu önerr

fazla pahalı olmayacak şekilde rahat kaliteli bi oyuncu koltuğu istiyorum eğer temiz olursa 2. el bile olabilir bütçem fazla düşük önerirseniz sevinirim
  6. nasılsınbe

oyuncu koltuğu önerisi

bilgisayar başında fazla zaman geçirdiğim için bi oyuncu koltuğu lazım fakat hiç anlamıyorum yardım olabilicek var mı bütçem düşük fakat bu yüzden kalitesiz bişe almak istemiyorum kaliteli ve rahat olan uygun fiyatlı oyuncu koltupu önerir misiniz bütçeme göre
  7. nasılsınbe

laptop işlemcisi öneri

bir kaç tane video görmüştüm orda laptopun işlemcisi değişiyordu bende ondan dolayı değiştirmek için işlemci arıyorum
  8. nasılsınbe

laptop işlemcisi öneri

ben laptopumun ramini ve işlemcisini değiştiricem şuan laptopumda i3 1005g1 1.20 .19 bir işlemci var bunun yerine oyun için hangi işlemciyi alabilirim
  9. nasılsınbe

gaming laptop önerir misiniz

hocam ders ve oyunlarda rahat video çekip arkadaşlarla oynayacağım yüksek fpsli bişe olsa yeter zaten çok fazla bişe yapmayacağım bir iki yılda çıkan derken nası zorlanır hocam 60 fps fln sabit alamaz mı yeni oyunlarda o biraz sorun olabilir bide hangi oyunlardan bahsettiniz söyler misiniz
  10. nasılsınbe

peki 350 ve 16 gb ram ile gta valorant the forest gibi oyunları çok rahat kaldırır mı arkada discord fln açıkken 1681911319 3050
  11. nasılsınbe

sorun değil sınavdan sonra bakarsınız ben söyliyim 8 gb ram takviyesi yaparken bi sorun çıkar mı veya kolay olur mu yani bilgisayarı götürüp yaptırmam gerekir mi
  12. nasılsınbe

ben hep evde durmadığım için eve bi tane monitör alıcağım rahat oyun oynamakl için fakat gittiğimn yerlerde laptopla oynicağım ondan dolayı evde rahat etmek amaç 1681910684 peki 16 gb olan ve 15-17 gibi fiyatlarda bulabilir misiniz ben tam bilmiyorum
  13. nasılsınbe

8gb ram şimdiki oyunlara göre az değil mi 16 gb ram bulabilir misin uygun 15k gibi bi fiyatt + bi monitör daha alıcağım laptopa bağlamak için
  14. nasılsınbe

gaming laptop monitör

hdmi displkay port dönüştürücü gibi kablolar var mı ona göre mesela alıp yapsam
  15. nasılsınbe

gaming laptop monitör

display port gibi şeyleri bilmiyorum fakat gaming laptop alırken o özelliğe nerden bakabilirim
  16. nasılsınbe

gaming laptop monitör

ben gaming laptop alıp valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum fakat ekran küçük gelir diye bi endişem var onun için ayrı bi mesela laptop 144hz ise 144hz bi monitör alıp ona bağlayıp oynarsam sıkıntı çıkarır mı veya gecikme olur mu fps oyunlarında en çok sorun olan şey gecikme benim için yani...
  17. nasılsınbe

Merhaba benim 15-20k gibi bir bütçem var yazın bir gaming laptop almak istiyorum valorant gta5 gibi fps oyunları oynuyorum arkadaşlarımla sizce en performanslı laptop hangisidir
Top Bottom