Arama sonuçları: *

1. KeplerB

🔥İndirim EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu 9.499,00 ₺

unutmuşum hocam düzelttim
  2. KeplerB

🔥İndirim EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu 9.499,00 ₺

Güzel bir indirim var ayın 23 ünde son gün bir süredir bende rahat ve sağlam bir koltuk arıyordum ve bunu tercih ettim yanında 500₺ yağ ve temizlik bakım seti HEDİYE! https://exvega.com/exvega-andromeda-2025-masajli-oyuncu-koltugu-dokuma-kumas-siyah/
  3. KeplerB

Yardım Oyuncu Koltuğu önerisi

teşekkürler hocam 1763398479 fikriniz için teşekkürler hawk ı alacağım sanırım hem rahat hemde bu şekilde kırılma olayları yaşamak istemiyorum kilolu biri değilim bu şekilde 2. kez olması saçma bence normal bir şekilde oturuyorum arkamada yaslanayım yani koltuğun özelliği bu sonuçta
  4. KeplerB

10k civarı 10 geçmemeyi düşünüyorum
  5. KeplerB

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın Daha önce xrancerin bir koltuğunu kullanıyorum.fakat kullandıkça arkaya doğru gitmeye başladı ben kolu çekip götürmeme rağmen dik pozisyona neredeyse gelmiyordu.alalı daha 2 hafta felan olmuştu daha sonra garantiye yolladığımda benim hatam olduğu...
  6. KeplerB

Yardım Wireless kulaklık önerisi

inmesini beklemek mantıklımı sizce hocam yoksa daha fazla artmadan almakmı gerek
  7. KeplerB

Cloud III den dahamı iyi oluyor bu kulaklık
  8. KeplerB

Cloud III den dahamı iyi oluyor bunlar pek anlamıyorum kulaklıklardan
  9. KeplerB

yardımcı olucak arkadaşlar varmı
  10. KeplerB

Şuana kadar RAMPAGE RM-W1 FURY 2,4GHZ KABLOSUZ 7.1 kullanıyordum son zamanlarda bir çok kopma sorunu vs yaşıyordum ve şarjını ne kadar kaldığını öğrenemiyordum ve geçen gün alıcısını kasanın arkasında unutup kasayı ters çevirince kırıldı parçaısnıda bulamadım direk yeni alayım dedim...
  11. KeplerB

Sistemim için parçalarda yardıma ihtiyacım var

herkese selamalr arkadaşlar yakın zamanda anakartım yandığı için bende anakart işlemci ve ram aldım ve ekran kartımı,sıvı soğutmamı,psu mu ve kasamı değişmek istiyorum sıvı soğutmam olmasına rağmen 100 dereceyi görüyor işlemcim bana kasa,sıvı soğutma ve psu önerebilir misiniz? anakart: MAG Z790...
  12. KeplerB

Asus Anakart 01 hatası ve ekran geç gelme sorunu

Sorunum Devam etmekte Çözemedim
  13. KeplerB

hepsi denendi hocam ama aynı problem
  14. KeplerB

bundan önce sistemde esonic h81 da kullanıyordum i5 4. nesil vardı ddr3 ramler vardı böyle bir sorunla karşılaşmadım 1736329470 bilmiyorum ama anakart dram arıza ışığını turuncu yakıyor ve 10 saniye bekledikten sonra sistem otomatik açılıyor
  15. KeplerB

denedim iki ramide tek tek tüm slotlarda denedim aynı sorun 10 saniye felan bekledikten sonra aynı şekilde açılıyor normal şekilde xmp kapattım timinglerini elimle ayarladım yine aynı 1736329271 psu hariç dediğiniz herşeyi yaptım fakat aynı 1736329311 hepsini denedim ama nafile aynı sorun
  16. KeplerB

Yardım edebilecek kimse yokmu ya
  17. KeplerB

sorunum devam etmekte uppp
  18. KeplerB

evet sadece 01 yazıyor ve bilgisayar yaklaşık 10 saniye bu şekilde siyah ekran kalıyor ve ardından anakart logosu gözüküyor ve sistem açılmaya başlıyor
  19. KeplerB

yardımcı olucak biri varmı
Geri