Neler Yeni

Yardım Wireless kulaklık önerisi

KeplerB

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
7000
Şuana kadar RAMPAGE RM-W1 FURY 2,4GHZ KABLOSUZ 7.1 kullanıyordum
son zamanlarda bir çok kopma sorunu vs yaşıyordum ve şarjını ne kadar kaldığını öğrenemiyordum
ve geçen gün alıcısını kasanın arkasında unutup kasayı ters çevirince kırıldı parçaısnıda bulamadım
direk yeni alayım dedim

önerdiğiniz marka ve model kulaklıklar nelerdir ben HyperX Cloud III Wireless almayı düşünüyorum şuan ama önerilerinizi bekliyorum​

yardımcı olucak arkadaşlar varmı

Şuana kadar RAMPAGE RM-W1 FURY 2,4GHZ KABLOSUZ 7.1 kullanıyordum
son zamanlarda bir çok kopma sorunu vs yaşıyordum ve şarjını ne kadar kaldığını öğrenemiyordum
ve geçen gün alıcısını kasanın arkasında unutup kasayı ters çevirince kırıldı parçaısnıda bulamadım
direk yeni alayım dedim

önerdiğiniz marka ve model kulaklıklar nelerdir ben HyperX Cloud III Wireless almayı düşünüyorum şuan ama önerilerinizi bekliyorum​

ikiside güzeldir ikinci olan daha hızlı ama

Cloud III den dahamı iyi oluyor bunlar pek anlamıyorum kulaklıklardan

Bu fiyata alınabilicek en kötü şey.

Cloud III den dahamı iyi oluyor bu kulaklık

cloud 3 wireless kullanıyorum tavsiye ederim ama bir kaç günde 4000tlden 6000tlye çıktı fiyatı. Bence 6000tl bandında da alınabilir diye düşünüyorum

Yok hocam değil direkt kendim kullandım C3 wireless daha iyi. Ama o da bu fiyata alınmaz piyasa şişti bi anda.
c3 kullanmadığım için karşılaştıramayacağım haklı olabilirsiniz

cloud 3 wireless kullanıyorum tavsiye ederim ama bir kaç günde 4000tlden 6000tlye çıktı fiyatı. Bence 6000tl bandında da alınabilir diye düşünüyorum
inmesini beklemek mantıklımı sizce hocam yoksa daha fazla artmadan almakmı gerek

Geri