Arama sonuçları: *

1. ProBruzeer

İki krampon arasındaki fark nedir ?

aman aman fark yok ama superfly bir tik daha hafif oluyor ve ayak üstü kısmı daha geniş.
  2. ProBruzeer

Sportive sitesi güvenilir mi?

Hocam Barçın siparişleriniz ortalama kaç gün içerisinde kargoya veriliyordu? Üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hala hazırlanıyor olarak gözüküyor bende.
  3. ProBruzeer

Hangi El konsolunu almalıyım

Nintendo oyunları beni PC oyunlarından daha çok sarıyor. Bu kişiden kişiye göre değişir, oyunları incelemelisin. Elimde el konsolu olarak Switch Oles ve Rog Ally var, ikisinden birini seçecek olsam Switch’i alırdım. En çok zaman harcadığım oyun platformu kendisi.
  4. ProBruzeer

öneriniz için teşekkürler, en iyi fiyatı barçında buldum. 1729594552 nike ürünü almış olmam iyi bir tesadüf oldu o zaman. güvenilir bir firmaysa sorun yok.
  5. ProBruzeer

O zaman Barçın’dan siparişi veriyorum hocam. Teşekkürler yardımınız için, aktif olarak kullanan birinden yorum almak içimdeki soru işaretlerine net cevap oldu.
  6. ProBruzeer

Barçın güvenilir mi hocam? Aynı modeli 7700₺’ye buldum Barçında.
  7. ProBruzeer

Selamlar, krampon alacağım ve 9.5K civarına aradığım modeli bu sitede buldum. Güvenilir midir?
  8. ProBruzeer

Soru Açıklamada, Dynamic Island ile ilgili

Bir Tweet attım ve tweet gittiğinden beri dynamic island böyle kaldı. Üzerine tıkladım, tweeti sildim, telefonu kapatıp açtım ama yok yani asla düzelmiyor. Çözümü nedir bilen var mı?
  9. ProBruzeer

Almanca’yı C1 seviyesine çıkarmak.

Hocam ben zaten Münih Teknik şartlı kabülü aldım. Avrupanın bir numaralı teknik üniversitedinden mezun olmanın boş bir yatırım olduğunu düşünmüyorum. Dünyada ilk 50de olan bir üniversitenin diploması bence gayet katkı sağlar bana. ODTÜ'yü bitirip dediğiniz üniversitelere zaten yüksek lisansla da...
  10. ProBruzeer

Hocam Munih Teknik dedigimiz okul Avrupa’nın en iyi teknik üniversitesi, ODTÜ civarında alacağım bir eğitim için zaten halihazırda ODTÜ’de okurken böyle bir zahmete girmeyi mantıklı bulmuyorum. 1721545563 Teşekkürler bakacağım.
  11. ProBruzeer

Kabulü alması kolay hocam tek engel önümdeki dil, bakalım pazartesiden itibaren bir kursa başlayacağım.
  12. ProBruzeer

Munih Teknik’te okuyacağım muhtemelen ve geri dönmeyi düşünmüyorum sonrasında ülkeye. Okul konusunda seçiciyim, ODTÜ’yü bırakıp gittiğime deyecek bir okul olması tercihim ve Almanya’nın en iyi teknik üniversitesi olmasından kaynaklı olarak Münih Teknik üzerine yoğunlaştım, kağıt üzerinde C1...
  13. ProBruzeer

Selamlar, yurt dışında üniversite eğitimi için Almanca öğrenme lazım. Lisede maalesef Almanca eğitimi almadım ve Almanca hakkında herhangi bir bilgi birikimim yok. 0’dan C1 seviyesine çıkmam ne kadar sürer? Dil öğrenme süreci için de önerileriniz nelerdir?
  14. ProBruzeer

İphone pil sağlığı nasıl korunur

telefonu sarjda kullanmadan ya da sarjin yarisinda cikarmadan kullanabilirsin. oyle ya da boyle bir sekilde o pil sagligi azalicak bunun kacisi yok.
  15. ProBruzeer

iphone 13 vs 14 farkları nelerdir

ram kafaya takılmayacak bir durum değil ki hocam. iosun her geçen gün istediği ram miktarı artıyor güncellemelerle. 1 yıl daha fazla yazılım desteği daha çok çekirdekli işlemci ve daha optimize bir bataryaya sahip. onun dışında ikisi de üzmez ama imkan varsa 14 alın derim.
  16. ProBruzeer

League of legends oynayan var mı ?

oyuna başladığımda yıl 2016 falandı, düzenli olarak lanet eder bırakır her yazda bi arkadaşın ''kanka gel az lol atak mesajıyla'' geri başlarım. yolun başındayken hiç bulaşma bence.
  17. ProBruzeer

İphone 13 vs 14 vs 15 Hangisi Alınır

iphone 15 A17 kullanmıyor ki 1719866435 selamlar. iphone 15 almak sizi gerçekten ekonomik olarak çok zor durumlara sokmayacaksa iphone 15 için zorlayın derim. 13 ile 14 arasında da cevap tabii ki 14. her zaman en yenisini almak daha mantıklı, 13 ve 14 arasında aman aman farklar olmasa bile 1...
  18. ProBruzeer

İphone 14 geçmeye değer bir telefonmu

tertemiz cihaz. al gönül rahatlığıyla kullan.
  19. ProBruzeer

iphonelerde ram ne kadar önemlidir

ekran süresi muhabbetini pek bi önemi yok hocam aşağı yukarı aynı süreleri verirler günlük hayatta ama fırsat varken en iyisini almak her zaman en mantıklısı. alabiliyorsanız 14 alın.
  20. ProBruzeer

IOS iPhone 14 mü iPhone 15 mi almak daha mantıklı

he kanka apple almak mantiksiz miymis
Top Bottom