Alfa Romeo Giulia alınır mı?

yazılım atacağımı sanmıyorum hocam arabaya, ayrıca yine attığınız ilansa temiz değil. BMW’ler gerçekten çok sert kullanılmış ya kazalı ya çok kilometreli oluyor. C200 veya zaten şehir içi takılacağımdan EQB250 tercih edebilirim.
Kasa görünüşüne bak diye attım o ilanı detaylarını önemseme. Sende direk bmw ye karşı f30 kullananlardan dolayı ön yargı var. Bi sürsen başka model bakmadan alırsın, varsa etrafında denemeni tavsiye ederim. Tr de kekolar 2.5m bulup g30 alamıyor eskidendi onlar :)

Yeni kasa yapılarıyla mercedes ve audıden çok kişi 3,5 kasaya geçti ön yargınızı kıran derim.

yazılım içinde kesin at demiyorum ama kafan çok rahat bi şekilde atabilirsin 0 sorunsuz

Yaşını bilmiyorum ama orta yaş üstüysen s60 ta bakabilirsin

Yaşını bilmiyorum ama orta yaş üstüysen s60 ta bakabilirsin
S60 da çok güzel arabadır ama sportif sürüşe gelmez. agresif sürecekseniz 2. planda olmalı gündelik sürecekseniz çok güzel araba

Gulia çok özel bir araba. Sizin durumunuzda olsam, yani evin 3. arabası için bu fiyatları ayırabilecek kadar maddi olarak iyi durumda olsam hiç düşünmeden alırım. Evimin tek arabası olacak olsa almazdım muhtemelen. Piyasası daha iyi olan bir araba bakardım.

Gulia çok özel bir araba. Sizin durumunuzda olsam, yani evin 3. arabası için bu fiyatları ayırabilecek kadar maddi olarak iyi durumda olsam hiç düşünmeden alırım. Evimin tek arabası olacak olsa almazdım muhtemelen. Piyasası daha iyi olan bir araba bakardım.
Piyasası benim için çok önemli değil hocam ben de o şekilde düşünüp kaporayı yatırdım. Kaza bela çıkmazsa çarşamba günü teslim alacağım. Keyif arabası olarak değerlendiriyorum zaten elimde yine belli bi miktar nakit kalacağından acil satıp değerlendirme ihtiyacım olmayacak.

Piyasası benim için çok önemli değil hocam ben de o şekilde düşünüp kaporayı yatırdım. Kaza bela çıkmazsa çarşamba günü teslim alacağım. Keyif arabası olarak değerlendiriyorum zaten elimde yine belli bi miktar nakit kalacağından acil satıp değerlendirme ihtiyacım olmayacak.
Hayırlı olsun diyelim o zaman. Kazasız belasız kullanın.

Hocam 2.0 b5 s60 bakabilirsiniz. Hem sağlam hem de 4 ceker 250hp benzinli 2022 model 2021 model size kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yasin 20 ise i20n al geç hocam :)))

kasasını hiç beğenmiyorum i20Nlerin maalesef

Hocam 2.0 b5 s60 bakabilirsiniz. Hem sağlam hem de 4 ceker 250hp benzinli 2022 model 2021 model size kalmış

Yasin 20 ise i20n al geç hocam :)))
hocam i20N kasalarını pek beğenemiyorum ya, kaporayı yatırdım zaten pazartesi teslim alacağım aracı kaza bela çıkmazsa

hocam i20N kasalarını pek beğenemiyorum ya, kaporayı yatırdım zaten pazartesi teslim alacağım aracı kaza bela çıkmazsa
Hayirli ugurlu olsun hocam ayaginiza tas degmesin

hayırlı olsun hocam allah kaza bela vermesin tekerine taş değdirmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri