Arama sonuçları: *

1. Pyeongher

4500tl bütçede kulaklık önerisi

Hem oyun hem de dış kullanım için, kablosuz ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum. Bu bütçede en mantıklı olarak ne alabilirim?
  2. Pyeongher

Başlangıca uygun elektro gitar önerisi

Hayatımda ilk kez adam akıllı bir enstrüman çalmayı öğrenmek istiyorum. Uzun zamandır elektro gitara merakım var ve bir yerden başlamak istiyorum ama hangi gitarı almalıyım, hiç bilmiyorum. Ortalama ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor, nasıl bir gitar tercih etmeliyim? Bu konularda yardımcı olur...
  3. Pyeongher

Razer garantiye ürün nasıl yollanır?

Razer Barracuda X kulaklığım var, kulaklığın ses tekerleğin oradan uzun bir çatlak oluştu. Yaptırmak için garantiye yollamak istiyorum. Nasıl yollayabilirim?
  4. Pyeongher

1700 TL'ye Kablosuz Mouse Önerisi

ön sipariş diyor gelmesi 1 2 ay bulabilir en mantıklısı tr oluyor o zaman
  5. Pyeongher

XM2we neden önermediniz ?
  6. Pyeongher

F1 Pro yurt dışından alınınca 1400TL'ye denk geliyor TR de 1700 TL'ye geliyor yurt dışından mı almamı önerirsiniz ?
  7. Pyeongher

Endgame Gear XM2we ile VGN Dragonfly F1 pro arsındayım bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouse var mıdır ?
  8. Pyeongher

Kablosuz Mouse Öneri

bağlantı problemi oluyor diyorlar sıkıntı yaşar mıyım ?
  9. Pyeongher

Kablosuz Mouse Öneri

Aklımda şu 3 mouse var https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-rz01-04130100-r3g1-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,1720895296.html https://www.amazon.com.tr/YINDIAO-AJ199-Kablosuz-Programlanabilir-Ergonomik/dp/B0BZHL8D2N...
  10. Pyeongher

Yardım Ryzen 5 5600 boşta 96-80 derece oluyor ne yapmalıyım ?

Boşta 96 80 dereceleri görüyor pc daha alalı 5 ay oldu bu değerler normal mi ? sistem özellikleri Gigabyt RTX 3060ti gaming oc Ryzen 5 5600 (stok fan) Gigabayt b450m s2h Gskill 8gb 3200mhz ram 2x Kasa rampage reactıon
Geri