Arama sonuçları: *

1. Pyeongher

Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

1 saattir falan uğraştım ama çalıştıramadım bende yapay zekaya sordum ama olmadı
  2. Pyeongher

Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

bende witcher 3 remastered de denemeyi düşündüm hocam çalışmıyor mu
  3. Pyeongher

67.000 TL Ye Laptop Önerisi

hem oyun hem de mühendislik programları için hocam
  4. Pyeongher

67.000 TL Ye Laptop Önerisi

arkadaşım için 67k tl ye laptop bakıyoruz son çıkabileceği rakam bu ne alabiliriz bu bütçede
  5. Pyeongher

OLED Deneyiminizi Paylasir Misiniz

fps ile çok da derdiniz yoksa monitör kesinlikle hocam
  6. Pyeongher

incelemelerine bakmıştım bence sıkıntı olmaz parlaklığı arttırırsınız en kötü 1790369797 şu hayatta çok boş şeye para vermişimdir ama bu oled monitör sonuna kadar hak ediyor
  7. Pyeongher

alın hocam yaşayacağınız deneyim her türlü iyi olacak monitör sıkıntılı gelmediği durum da
  8. Pyeongher

Sıkıntı yok hocam, ben direkt Auto HDR True Black 400 modunu kullanıyorum kontrast ve parlaklık otomatik ayarlı.
  9. Pyeongher

sensöre göre ekran ile aramda 70 cm var hocam birde mavi ışık filtreli gözlük kullanıyorum ondan olmalı 1790368917 yüzde 50 60 ideal hocam
  10. Pyeongher

Hocam XG27AQDMGR yeni modeli var bende hdr açık parlaklık 90 da kullanıyorum ve gözlerimi yorma gibi bir sıkıntım yok
  11. Pyeongher

Şu an forumda gri ekranla karşılaşmadım. Bazen denk geliyorum, bazen gelmiyorum garip bir durum ama oyunlarda sıfır sıkıntı
  12. Pyeongher

İki paneli de bir şekilde çevremden görme fırsatım oldu. Ben tercihimi WOLED panelden yana kullandım. Düşük kaliteli bir VA panelden geçince adeta evrim geçirdim. Bana göre WOLED panellerin tek dezavantajı gray banding onun dışı çok keyifli.
  13. Pyeongher

Ders çalışmayan beni bile ders çalışmaya teşvik etti, o kadar iyi ASUS ROG XG27AQDMGR kullanıyorum.
  14. Pyeongher

Öneri RTX 3060 Ti 9000 TL'ye Alınır mı?

4 yıl boyunca 3 fanlı Windforce RTX 3060 Ti kullandım hocam. Oyunlarda maksimum 66 dereceyi gördüm.
  15. Pyeongher

40 50k Arası Laptop Önerisi

Arkadaşlar rusya da arkadaşım okuyor ona buradan laptop alacağız taksit yapılabilen bir cihaz bakıyoruz uçak mühendisliği okuyor ona bu bütçede ne alabiliriz
  16. Pyeongher

🔥İndirim Bahs Rice Cream Chocolate 800 Gr 18 Servis 158 TL

hep ocean kullandım tadı nasıl
  17. Pyeongher

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Filtre Kahve Çekirdek 1 Kg 538tl

bende arçelik düşünmüştim hocam nasıl kalitesi kahvesi
  18. Pyeongher

hocam kahve makinaları hakkında bilginiz varsa 6k civarına espresso makinesi var mıdır
  19. Pyeongher

çok bilgi sahibi değilim hocam hep baharat öğütücü kullandım daha çok kahvenin etkisi umrum da
  20. Pyeongher

hocam ben baharat öğütücü kullanıyorum filtre olacak seviyeye kadar çekiyorum
Geri