Arama sonuçları: *

1. efekqn

Ehliyet sınavı dörtlü kullanma yerleri

hocam bende hoca hiç dörtlü yaktırmadı sinyallere çok dikkat et dedi ama sizin dörtlü yakanlar çıkınca bende şaşırdım 1731601682 ankarada gireceğim hocam
  2. efekqn

hocam şimdi benim cumartesi sınavım var hoca garip biriydi çok fazla ilgili değildi kaput içi araç içi bagaj içini sadece ilk ders ve son ders benim isteğim doğrultusunda yaptırdı dörtlü yakacaksın falan bir şey demedi geçmiş bir arkadaşıma sorunca o dörtlü yaktım falan dedi bende ondan sormak...
  3. efekqn

abilerim ablalarım ehliyet sınavında 25m geri geri giderken hariç dörtlü yakılıyor mu işte paralel parkta komisyon inerken binerken L parkta yine aynı şekilde
  4. efekqn

Samsung s7 fe mi Lenovo tab m10 plus mı

Merhaba hem ders için hemde günlük kullanım için bir tablet istiyorum ve seneye üniversiteye geçeceğim açıkçası üniversitede de bi süre kullanmak istiyorum şuan öyle çok bakamadım ama bu iki tablet karşıma çıktı https://app.hb.biz/DFz33JYVXG84 https://ty.gl/stuhtilb4s Sizce nasıl cihazlar...
  5. efekqn

windows 11 gecsem bir şey olur mu

6. efekqn

Usb belleğim yok direk windows tavsiyesinden yükseltecektim hocam sizce sorun çıkar mı? teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için.
  7. efekqn

hocam temiz kurulum derken anlamadım
  8. efekqn

hocam bilmiyorum ekran kartı sacma sapan oyun oynarken atıyor falan düşük fps almama rağmen bende açıkcası korktum bu watman hakkında da öyle çok bir bilgim yok o yüzden sormak istedim
  9. efekqn

beyler pc ryzen 5 5500 +rx580 8gb 16 gb ram vr 500 gb ssd var ama sanırım ekran kartı watman yemiş zaten öyle çok oyun oynamıyorum ders çalışıyorum o yüzden şuanlık sorun olmuyor gelecek sene ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım neyse windows 11 gecsem herhangi bir sıkıntı olur mu...
  10. efekqn

Soundcore Q10i alınır mı?

gayet yeterli vuruyor beni tatmin etmişti ama ben oyle cok yuksek ses seven biri degilim daha cok sesin anlasilirligi ve netliğini severim ki bunlar olarak bence gayet iyi
  11. efekqn

Soundcore Q10i alınır mı?

alınır kullanıyorum ve baya memnunum
  12. efekqn

Çözüldü✓ bu sistem alınır mı?

ekran kartin yeni model ve güclüyken onun yanina bu işlemci olmamış ben de ryzen 5 5500 kullanıyorum ama o sisteme olmamış dostum inan
  13. efekqn

Elimdeki Ekipman ve parçalar, Oyuncu laptopu kaç lira eder?

Peki dostum ozur dilerim o zaman.
  14. efekqn

Ne alaka neden oyle bisey yapiyim? ki sadece sanki piyasa cok dusukmus gibi piyasayi yukseltmeye calisiyomussun gibime geldi. Bende sen 20k yaz almak isteyen alir belki diye yorum yaptim. Neden bi anda asabilesştin anlamadim sen istedigini yazabiliyosun biz yazamiyor muyuz?
  15. efekqn

tamam en iyi cihaz sizin buyrun 20k yazin cihaza piyasanın zaten herkes içinden geciyo bi de siz geçin
  16. efekqn

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 RAM önerisi

bende r5 5500 le corsair vangeance kullanıyorum gayet guzel iyi herhangi bi sorun çekmedim zaten attıklarını arasinda da çekceğini cok düşünmüyorum ama bence vangeance alabilirsin
  17. efekqn

petrol ve doğalgaz mühendisliği nasıl bi meslek?

arkadaşlar sizce petrol ve doğalgaz mühendisliği nasıl bi meslek geleceği olduğunu ve iş bulma imkanı olduğunu düşünüyor musunuz
  18. efekqn

YKS 2024 İÇİN KİTAP-KANAL ÖNERİSİ

evet 2 kitap konu anlatim ve soru bankasi şeklinde ben ikisini de aldim sanada oyle tavsiye ederim eger temelim var ama tekrar icin falan izliyorum diyorsan daha zor bi soru bankasi alabilirsin istersen almaya da bilirsin tabi
  19. efekqn

YKS 2024 İÇİN KİTAP-KANAL ÖNERİSİ

bence mert hoca bende mert hoca uzerinden calisiyorum rehber matematik tavsiye etmem konuladi yuzeysel anlatiyo mert hoca cok daha iyi
Top Bottom