Soundcore Q10i alınır mı?

Reaksiyon skoru
36
Şu anda Huawei FreeBuds 4 kullanıyorum ve yüksek seste basslar patlıyor, ben de bunu satıp Soundcore Q10i almayı düşünüyorum. Kulaklık arkadaşımda vardı bir ara ben de kullanmıştım ve ses kalitesi, bassları vs. hoşuma gitti, sizce alınır mı?

Şu anda Huawei FreeBuds 4 kullanıyorum ve yüksek seste basslar patlıyor, ben de bunu satıp Soundcore Q10i almayı düşünüyorum. Kulaklık arkadaşımda vardı bir ara ben de kullanmıştım ve ses kalitesi, bassları vs. hoşuma gitti, sizce alınır mı?
alınır

alınır kullanıyorum ve baya memnunum

alınır.

kullanıyorum baya memnunum ama daha üst modellerini de tercih edebilirsiniz bazen aynı fiyata kadar düşüyor ve gayet iyi bir marka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şarjı da çok iyi gidiyor ayrıca baya iyi

Dediğim gibi şuanki kulaklığım kulak içi ve son seste basslar patlıyor buda rahatsız ediyor
Arkadaşımda kullandığımda güzel gelmişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun dışında bassları kuvvetli veren bir kulaklık önerebilir misiniz? 1-2k arası

Son düzenleme:
attan inip eşeğe vibmek olur kronik ped yırtılması var 2 senede yirtikiyor

Alınmaz tabii ki de. 2k civarlarına zorlayabilirsen Q30 almanı öneririm. ANC yok, ekolayzır desteği yok ve çok eski bir model. Freebuds'tan sonra ses kalitesi olarak üzer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,397
Üyeler
192,324
Son üye
Ölücübombo
Geri