Arama sonuçları: *

1. P

5070 EKRAN KARTINA GÖRE NASIL BİR SİSTEM TOPLAMALIYIM?

Bilmediğimden soruyorum da yeni 5000 serisi ekran kartları PCIe 5.0 gözüküyor. Bildiğim kadarıyla b650 de x16 çıkışı PCIe 4.0 Aynı şekilde ben de 5000 serisi ile bir pc toplayacağım. PCIe 5.0 olmayan anakart bu yeni kartlara sorun çıkarmaz performansı verebilir mi?
  2. P

55-60k arasında maks performans kasa önerisi

Monitörün aynısı bende var. Çok memnunum. Dell iyi markadır. Ips panel olduğu için renkler çok canlı. 4k 1ms 144hz iyi baya zaten. Ps5'iniz varsa hdr desteği de var. Kullanıma yönelik tek söyleyebileceğim 32 inç çok büyük olduğundan dolayı masanıza sığacak mı ona bakmanız lazım ve yakın bir...
  3. P

4080 Super Sistem Nasıl?

Merhabalar tekrardan, Biraz daha baktım da son olarak 4070 ti super ve 4080 super arasında gidip geliyorum. İkisine yaptığım özelleştirmeler de şu şekilde: Sizlere sormak istediğim sorular şunlar: - Aralarındaki 10k farka değecek bir performans farkı var mı 4070 ti super ve 4080 super...
  4. P

4080 Super Sistem Nasıl?

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı. Anakartlardan fazla anlamadığımdan soruyorum. Yetersiz dediğiniz fark nedir acaba? Anakartta neye dikkat etmem gerekiyor?
  5. P

4080 Super Sistem Nasıl?

Anakart ile işlemci yeterli olur mu?
  6. P

4080 Super Sistem Nasıl?

Merhabalar, Bir pc almak istiyorum hazır yeni yıl gelmeden ve vade farksız taksit görebildiğim için şöyle bir sistem dikkatimi çekti: https://www.gamegaraj.com/urun/clash-7a-rtx4080s/ Bu sistem nasıldır? Özelleştirme gerekli mi? Bunun yerine 4070 ti super'e mi dönmem mantıklı? Fiyat konusunda...
  7. P

Hangisini Tercih Etmeliyim

Merhabalar, Bir sistem almayı planlıyorum 2 tane sistem arasında kaldım. 1. Sistem https://www.gaming.gen.tr/urun/261276/cyber-6700xt-intel-i5-12400f-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Kasayı değiştirip ssd 1 tb yapmayı planlıyorum. 2. Sistem...
Top Bottom