Arama sonuçları: *

1. Batuhania

One uı 7 ekran kapama animasyonu sorunu

One uı 7 yi yükledikten sonra telefonu sıfırlamıştın o yüzden Full HDye almış ekran çözünürlüğünü. Genel de QHD kullanan biriyim. Benzer sıkıntı mevcut ama QHD ye geçince düzeldi ilginç bir şekilde.
  2. Batuhania

s24 ultra lens hareketi

Geçenler de bende farkettim. Samsung yetkili servisine gidip servis yetkilisinin kulağına dayayıp telefonu salladım. O da kendi kullandığı S24 Ultrayı kulağıma dayayıp salladı. Kronik bir sorun değil. Kendi teorim ise bu 5x telefoto lensten geliyor. Lens bi önceki nesile nazaran 50 mp olduğu ve...
  3. Batuhania

S24 Ultra Instagram da problem yaratır mı?

Tabi ki IOS optimizesi çok ayrı bir yerde. Yalnız S24 Ultra ve 1-2 nesil amiral gemisi öncesinde bunu çoktan hallettiler. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
  4. Batuhania

Fifine Ampligame A9 vs Hyperx Quadcast S... Hangisi?

obs filtreleme ve çeşitli ayarlarla halledilir. Görüntü biraz hitap etsin birde kalitesi iyi olsun istiyorum. Net tavsiyene açığım.
  5. Batuhania

youtube üzerinden karşılaştırma denk gelmedim. Onun için bir şey atarsanız bana sevinirim. Bende benzer bi şekilde Fifine H6 kullanıyorum. Muazzam bi kulaklık. Yalnız aklımda birkaç fikir olduğu için böyle bi mikrofon almaya ihtiyaç duyuyorum. Fiyatı çok fazla olduğu için kafam karışmıyor değil...
  6. Batuhania

Tip ve benzerlik. Fiyat farkı. E bir de performans kuşkusu. Hocam biraz kritik be 😅. Teşekkür ettim sağolasın.
  7. Batuhania

Arkadaşlar selam. Kritik bir soru soracağım. Fifine Ampligame A9: 4169 TL Hyperx Quadcast S: 7199 TL Aktif olarak Fifine H6 kulaklığını da kullanmaktayım. Sizce Hangisi?
  8. Batuhania

PCIe 4.0 yuvasına taktığım her ssd kısıtlı hıza sahip.

Malesef işe yaramadı. Biosu güncelledim. Ayarları sıfırlayıp auto detect programını kullandım. Xmp ayarlarım açık. Halen PCIe 4.0, 3.0 yuvasından bir tık daha yavaş çalışıyor. Sebebi başka ne olabilir ki?
  9. Batuhania

Biosum güncel arkadaşlar. Eve gidip adımlarınızı deneyeceğim. Çok teşekkürler.Durumdan haberdar ederim.
  10. Batuhania

İşlemcim Ryzen 7 3700x, belirtmeyi unutmuşum. Anakartım ise MSI B550 Gaming Plus. 1689584092 Aceleden belirtmeyi unutmuşum. Oysa ki işlemcim gen 4 desteği var. Ryzen 7 3700x. Core Performance Boost'u kapattım sadece tek yaptığım ayar bu.
  11. Batuhania

Sorunu tam olarak anlayamadım. Kısacası bu yuvaya taktığım her ssd yavaş bir şekilde çalışıyor. Örneğin PCIe 3.0 olan bir ssd olan WD Blue 2400/1750 okuma yazma hızlarına sahip ssd yi PCIe 4.0'a taktığım zaman okuma ve yazma hızlarım 1825/1500 şeklinde oluyor. Aşağıdaki 3.0 yuvası taktığım zaman...
  12. Batuhania

Upload hızlarının artmama sorunu

Gıbırnet kullanıcısıyım ve sanırsam 30 hazirana kadar gelmesi gereken upload hız artışları malesef bende gerçekleşmedi. Gıbırnet ile görüştüğümde hızların geri çekildiğine dair bir bilgi de verildi. TT sözünden geri döndü sanırsam. Bu meseleyi Donanım Arşivine mail olarak da attım. En azından bu...
  13. Batuhania

Gigabyte Eagle RTX 3060ti Isınması

GÜNCELLEME... Destek çıkan herkese teşekkürler. Garantiye gönderdim. Ürün bozukmuş arkadaşlar ve çözülememiş. Yerine Gainward marka 3060 ti yollanıyor. İadesini isteyecektim yalnız 2. el olarak aldığım için iade ücreti alan kişiye gidecekti. Aldığım kişiye ulaştım o da eski ortağına ait olduğunu...
  14. Batuhania

En son ki UV denememde 58 dereceyi geçmedi. 10 fps fark etti sadece. Yalnız Masaüstündeki kısayollara basamama ve OBS'te Capture kartımla yayın verdiğim sırada drop görmeye başladım. Daha verimli bir UV yapmaya çalışacağım garantiden direkt gelirse.
  15. Batuhania

Evet evet... yaklaşık bi 30-40 watt daha fazla tüketiyor benim kartım. O zaman tek çözüm ya elden çıkarıp başka bir kart alacağım. Veya sağlıklı bir undervolt işlemiyle güç 0.9 voltta kullanacağım. Tavsiyeniz olursa açığım hocam.
  16. Batuhania

Kartın %90 fan devri 2000 rpm civarı... O kadar sesli çalışmıyor yalnız kesinlikle rahat bir şekilde kullanamıyorum. Garantisi hala mevcut, servise gönderip çözüm isteyeceğim. 1686831333 Direkt Abdullah Hacıgül'ün incelemesinde denk geldim. 1900 rpm'e çıktığını ve bunun %97 fan hızı olduğunu...
  17. Batuhania

İlk işim garantiye tekrar gönderip iade istemek olacak.
  18. Batuhania

Denedim... Ufak tefek masaüstünde donmalar yaşadım. OBS te kasma söz konusuydu.
  19. Batuhania

Hocam kasanın yan kapağı direkt açık... Odanın Penceresi de
  20. Batuhania

Gigabyte Eagle RTX 3060ti Ekran Kartım garantiden geldi... 79 dereceye dayanıyor. GTA 5 te %100 kullanımı olsun istediğim için framescale özelliğini açtım. Diğer oyunlarda da durum bu şekilde. Sizce de biraz fazla değil mi?
Geri