Arama sonuçları: *

1. M

Pc fan kabloları yardım

Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım fakat monitörsüz sadece kasayı açtıgımda (monitör yarın gelecek fanların hiç biri çalışmadı rgb leride yanmadı power kablosunu bağlamam gerek sanırım ama hangisini bağlıyacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. M

Msü Sinavina Gi̇ri̇li̇rmi̇?

kral asker olmak öyle 1 günlük kararla alınacak bir şey degil şartları çok zor kaç yıllık asker olmak isteyip bırakan kişiler gördüm hevesini kırmak istemem belki de çok iyi bir asker olacaksın ve seveceksin öte yandan msü sınavına girmek bir şey kaybettirmez yks ye de girersin msü açısından...
  3. M

sıvı soğutma fazla parça geldi

kral çok sağ ol bakıcam peki bunları takmazsam sıvı soğutmada sıkıntı olmaz değilmi kullanabilirim
  4. M

kanka parçalar bunlar benim her hangi birini montajlamama gerek yok degil mi anladıgım kadarıyla intel için kullanılması gereken parçalar ve rgb kontrolcüsü ekstra montaja gerek yok 1683748185 kanka rgb fan var fakat rgb kontrolcüsü göremedim varsa nerden bakabilirim 1683748780
  5. M

kral çok sağol birde rgb kontrolcüsü var sanırsam doğrumudur paketleri açıp net fotoğrafını çekeyim yardımcı olursan güzel olur
  6. M

cooler master master liquid ml120l v2 rgb sıvı soğutmasını almıştım hazır sistemde ve montajlı geldi fakat kutusunun içinde fazladan parçalar var bunları montajlamama gerek varmı ne işe yarıyor bunlar yardımcı olursanız sevinirim
  7. M

Gaming Gen Tr yaşadığım olaylar

Arkadaşlar şimdi olayı en baştan anlatıyorum bir hazır sistem alacaktım siteleri karşılaştırdım istediğim parçalar vs derken gaming gen tr yi seçtim güvenilir mi? diye forumları gezdim ve güvenilir oldugunu öğrendim güvenilir oldugunu biliyordum zaten ama içimde kalmasın bakayım diye biraz...
Top Bottom