cooler master master liquid ml120l v2 rgb sıvı soğutmasını almıştım hazır sistemde ve montajlı geldi fakat kutusunun içinde fazladan parçalar var bunları montajlamama gerek varmı ne işe yarıyor bunlar yardımcı olursanız sevinirim
Am4-lga1700 için ayrı kitler oluyor; hem intel hem amd kullanıcıları da kullanabilsin diye. Montajlamana gerek yok ki zaten montajlayamazsın.cooler master master liquid ml120l v2 rgb sıvı soğutmasını almıştım hazır sistemde ve montajlı geldi fakat kutusunun içinde fazladan parçalar var bunları montajlamama gerek varmı ne işe yarıyor bunlar yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüle
Fotoğrafta sol alttaki parça fan rgb kontrolcusü bende masterliquid 240lık model var ordan biliyorum. Anakarttan fanlara bağlanıp program üzerinden kontrol etmeni sağlıyor. Montajlı sistem aldığında montajı yapan firma onu takmamışsa belki kasanda başka bir fan kontrolcü olabilir önce onu kontrol etmeni tavsiye edebilirim.
kral çok sağ ol bakıcam peki bunları takmazsam sıvı soğutmada sıkıntı olmaz değilmi kullanabilirimAlıntıyı görüntüle
1 numaralı kablo psudan kontrolcüye güç bağlantı kablosu.
2 numara kontrolcüden fanlara bağlantı yapmanı sağlayan kablo.
3 numara fan kontrolcüsü zaten niye işaretledim bilmiyorum.
4 numara kontrolcü ile anakart arasında bağlantı kurması gereken bir kablo daha olması gerekebilir tam emin değilim.
Kasanın arka kapağını açtığında kasanın arka yüzüne montajlı halde olur genellikle dikdörtgen şeklinde kredi kartı boyutlarında olur. Öyle bir ürün varsa buna gerek yok. Öyle bir ürün göremediysen bunun montajını biliyorsan yap ama pinler vs biraz karışık gelebilir kitapcığını iyi takip et.