Neler Yeni

sıvı soğutma fazla parça geldi

moruqqqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
cooler master master liquid ml120l v2 rgb sıvı soğutmasını almıştım hazır sistemde ve montajlı geldi fakat kutusunun içinde fazladan parçalar var bunları montajlamama gerek varmı ne işe yarıyor bunlar yardımcı olursanız sevinirim
d6fedf84-f4e8-40c3-9fb0-4b65f5c69c21.jpg

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,808
İsim
yusuf ecer
cooler master master liquid ml120l v2 rgb sıvı soğutmasını almıştım hazır sistemde ve montajlı geldi fakat kutusunun içinde fazladan parçalar var bunları montajlamama gerek varmı ne işe yarıyor bunlar yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüle
Am4-lga1700 için ayrı kitler oluyor; hem intel hem amd kullanıcıları da kullanabilsin diye. Montajlamana gerek yok ki zaten montajlayamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Salim Suzan
Sıvı soğutmalar hem amd hem intel tarafı için kullanılabilmesi için ortak pompa tasarlayıp farklı montaj aparatlarıyla her iki platforma da hizmet verebiliyor. Muhtemelen fazla parçalar senin kullandığın işlemci ve ankart uyumundan kaynaklı kullanman gerekmeyen parçalar.

moruqqqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral çok sağol birde rgb kontrolcüsü var sanırsam doğrumudur paketleri açıp net fotoğrafını çekeyim yardımcı olursan güzel olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Salim Suzan
Fotoğrafta sol alttaki parça fan rgb kontrolcusü bende masterliquid 240lık model var ordan biliyorum. Anakarttan fanlara bağlanıp program üzerinden kontrol etmeni sağlıyor. Montajlı sistem aldığında montajı yapan firma onu takmamışsa belki kasanda başka bir fan kontrolcü olabilir önce onu kontrol etmeni tavsiye edebilirim.

moruqqqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
kanka parçalar bunlar benim her hangi birini montajlamama gerek yok degil mi anladıgım kadarıyla intel için kullanılması gereken parçalar ve rgb kontrolcüsü ekstra montaja gerek yok
WhatsApp Image 2023-05-10 at 22.38.05.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka rgb fan var fakat rgb kontrolcüsü göremedim varsa nerden bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğrafta sol alttaki parça fan rgb kontrolcusü bende masterliquid 240lık model var ordan biliyorum. Anakarttan fanlara bağlanıp program üzerinden kontrol etmeni sağlıyor. Montajlı sistem aldığında montajı yapan firma onu takmamışsa belki kasanda başka bir fan kontrolcü olabilir önce onu kontrol etmeni tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Salim Suzan
WhatsApp Image 2023-05-10 at 22.38.05.jpeg

1 numaralı kablo psudan kontrolcüye güç bağlantı kablosu.
2 numara kontrolcüden fanlara bağlantı yapmanı sağlayan kablo.
3 numara fan kontrolcüsü zaten niye işaretledim bilmiyorum.
4 numara kontrolcü ile anakart arasında bağlantı kurması gereken bir kablo daha olması gerekebilir tam emin değilim.

Kasanın arka kapağını açtığında kasanın arka yüzüne montajlı halde olur genellikle dikdörtgen şeklinde kredi kartı boyutlarında olur. Öyle bir ürün varsa buna gerek yok. Öyle bir ürün göremediysen bunun montajını biliyorsan yap ama pinler vs biraz karışık gelebilir kitapcığını iyi takip et.

moruqqqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Alıntıyı görüntüle

1 numaralı kablo psudan kontrolcüye güç bağlantı kablosu.
2 numara kontrolcüden fanlara bağlantı yapmanı sağlayan kablo.
3 numara fan kontrolcüsü zaten niye işaretledim bilmiyorum.
4 numara kontrolcü ile anakart arasında bağlantı kurması gereken bir kablo daha olması gerekebilir tam emin değilim.

Kasanın arka kapağını açtığında kasanın arka yüzüne montajlı halde olur genellikle dikdörtgen şeklinde kredi kartı boyutlarında olur. Öyle bir ürün varsa buna gerek yok. Öyle bir ürün göremediysen bunun montajını biliyorsan yap ama pinler vs biraz karışık gelebilir kitapcığını iyi takip et.
kral çok sağ ol bakıcam peki bunları takmazsam sıvı soğutmada sıkıntı olmaz değilmi kullanabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,105
Üyeler
160,638
Son üye
Hellwoon980
Top Bottom