Arama sonuçları: *

1. commander

i5 4460 r9 380den e3 1270v3 rx570 e geçilirmi?

am4 platformu daha ileriye dönük ve r3 3100 daha güçlü.
  2. commander

Bekar evinde çalışmak hakkında

Kalamazsın. Ne geçimini sağlayabilirsin ne kalacak bir yer bulabilirsin ne de iş bulabilirsin kardeşim. Öyle saçma sapan fikirleri de aklından çıkart. her ailede kavga gürültü eksik olmuyor maalesef.
  3. commander

Rehber Eski Bilgisayarlarınızı Uygun Fiyata Oyun Canavarına Dönüştürün!

fiyat harbiden çok iyi. helal olsun. bende böyle bir sistem toplama düşüncesindeyim de bu fiyat kadar ucuza gelir mi bilinmez.
  4. commander

bu 2 forma arasında ne fark var

desenleri de farklı kalitesi de
  5. commander

Afox rx580 sıfır alınır mı acil

miningli olmama ihtimali daha yüksek 1660s veya ti al
  6. commander

hocam piyasadan ucuza toplatıyorlar mining kartları dandikten bi soğutma takıyorlar. zaten milletin elinde yüzlerce kart kaldığı için yarı fiyatına veren bile bulunuyor. böyle saçma sapan fiyatlara satıyorlar. bu kartı 800tlden pahalıya almamışlardır mesela ama sattıkları fiyat komedi :D
  7. commander

dostum zaten aldığın kart sıfır değil. üretimi yıllar önce bitmiş bi kart almak istiyorsun farkında mısın ?
  8. commander

hocam garanti dediğiniz şey her sıfır üründe var mesele garanti değil. kartın performansı ortadayken bilinmedik bir markadan alıp iyice şüpheye düşeceğime 2.el daha sağlam bi kart alırım(ki 2 gün önce 3000tl ye rx5600 xt aldım kart tam yükte 75 derece 25 fan görüyor.) 2.el yönelin bu bütçede...
  9. commander

''HAKEDİLMİŞ T*CİZ'' (Leş Zihniyet!) Videosu

keşke şu düşünce biraz daha yaygınlaşsa ama bahsettiğin diğer kadınlara talep de çok olunca her kadın olmasa da büyük bir kısmı bu şekilde kendini "tasarlamaya" yöneliyor. ama yazının altına imzamı atarım.
  10. commander

alınmaz. miningli kartları toplayıp böyle bilinmedik öyle böyle marka adı altında tekrar piyasaya sürüyorlar.
  11. commander

''HAKEDİLMİŞ T*CİZ'' (Leş Zihniyet!) Videosu

Videonun çok inandırıcı olduğunu düşünmüyorum. Bende asansöre bi kadın bindi diye asansöre binmeye hakkımız bile yok diyerek video mu çekeyim şimdi ? çürük elma her zaman var ve her zaman da olmaya devam edecek. hayal dünyasında yaşayanlara söyleyeyim. bunu savunduğum için söylemiyorum ama...
  12. commander

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 5 5600 3199 TL 🔥🔥🔥

normalde de 3400e bulunabiliyor ki öyle aman aman bi indirim yok bence. yine de alacaklar için güzel bir indirim denebilir.
  13. commander

İ5 4460 dan i7 4770K ya geçilirmi?

yaz tatiline girmişken bi işe girip bir ay bile çalışsan 14-15k biriktirisin o parayla da güzel bi sistem toplarsın aslında. ileriye dönük olmasını istiyorsan am4 geç önce. ekran kartını halledersin.
  14. commander

am4 e geçmediğin her gün paranı çöpe atmış olursun. yaşın kaç bu arada ?
  15. commander

rx6600 ile darboğaz yaşarsınız. bunu yapacağınıza ekran kartınızı satın artık kaç eder bilmiyorum da 1000-1200 e satsanız rx580-1060 6gb-1660s-1660ti falan alsanız daha mantıklı olur. en azından şu anda performansınız gözle görülür şekilde artar. işlemci yükseltirseniz grafik gerektiren...
  16. commander

zamanla elindekini yükselteceksen eğer soketini değiştirmen şart. onun yerine tüm sistemi satıp r3 2200g bi sistem toplayıp biriktikçe ekran kartı yeni işlemci vs vs yapılabilir.
  17. commander

İ5 4460 dan ryzen 5 1600 geçilirmi?

hocam bilgisayarcıdan almanızı önermem fahiş fiyatlar çekiyorlar. o bütçeyle oradan bir şey alırsanız elinizdeki sistemi daha kötü hale getirtir.
  18. commander

İ5 4460 dan ryzen 5 1600 geçilirmi?

geçenlerde am4 anakart 8gb ram ve r5 3600 gördüm 3500e. sistem parçalarını satıp bunun gibi fırsatlar yakalarsan daha da iyi olur ama am4 iyidir geçilebilir. yalnız ekran kartın da pek iyi sayılmaz onu da değiştirmelisin.
  19. commander

adamı içine çekecek oyun önerisi?

the witcher 3, batman arkham
  20. commander

Mng kargodan kargo hakkında mesaj gelmedi normal mi ?

böyle söyledi hocam. anlaşmalı kargo var sanırım direkt kendi dükkanlarından gelip alıyor. ama yine de 18e kadar verilmiş olur ve bana 3 saatte mesaj gelmez miydi?
Top Bottom