Bu adamın fikirlerinin hiç birini mantıklı bulmuyorum
Yıllardır ülkede bitmeyen açık kıyafet konusu yine olay olmuş, videoyu izleyenler düşüncelerini yazsın ama ben şunu çok merak ediyorum;
- Neden erkekler dışarıya baksırla çıkmıyor ? erkekler olarak aşağıya yazar mısınız.
İç çamaşırı çünkü, ne saçma bi soru.- Neden erkekler dışarıya baksırla çıkmıyor ? erkekler olarak aşağıya yazar mısınız.
Gereksiz eleman
Maalesef rezil bir zihniyet bunlarla devam ediyor. Kadına erkeğe musallat oluyorlar.İç çamaşırı çünkü, ne saçma bi soru.
Ben anlamadım bu arada kısa şort giymiş diye tacizi mi savundunuz siz üstteki elemanlar?
Yoo öyle dese bile boş bi adam liboşun ta kendisi bunu dinleyip örnek alanlarda kendisi gibi boşAdam videoda kadın kısa giyindi diye tacizin doğru olduğunu söyleyen lavukları eleştirmiş. Millet de gelip buraya tuhaf yorumlar atıyor ya slşkdjsdlkfjh
Liboş olayında haklısın da her zaman doğruya doğru diyip yanlışa yanlış demenin gerektiğini düşünüyorum, birinin bi konuda saçmalaması yüzünden doğru konuştuğu konuda neyse zaten maldı bu demek çok doğru değilYoo öyle dese bile boş bi adam liboşun ta kendisi bunu dinleyip örnek alanlarda kendisi gibi boş