Arama sonuçları: *

• Users: kitty
  • Order by date
  1. kitty

Öneri Hangi fareyi almalıyım?

rampage alacaksan illa smx g68 de alabilirsin öneririm bende beyazı var ve gayet memnunum :blobdance: https://www.trendyol.com/rampage/smx-g68-spear-7200-dpi-rgb-ledli-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-84544825?boutiqueId=61&merchantId=180889
  2. kitty

27inç ıps panel 144-165hz 1ms monitör önerisi

monitör fiyatlarının ortalamasını bilmiyorum fakat max 7bin verebilirim 1683397128 teşekkürler bakıcam hemen :kizginpeepo:
  3. kitty

27inç ıps panel 144-165hz 1ms monitör önerisi

ghosting yapmayacak bir monitör istiyorum çerçeveside ince olursa güzel olur :blobdance:
  4. kitty

Sevmemeliyiz AI cover yaptım yorumlar mısınız?

elindekilerle gerçekten güzel iş çıkarmışsın başarılarının devamını diliyorum beğendim :peepokalp:
  5. kitty

Laptop mu ? Masaüstü mü ?

eğer illa istiyorsan en uzun durduğun şehire masaüstü kurabilirsin fakat ben illa yanımda götürmek istiyorum diyorsanda taksi tutabilirsin getirmesi için fakat çok pahalı tutar buda seni zarara sokar
  6. kitty

İptal ettiğim siparişin parası ne zaman gelir?

kargonu aldıktan sonra iade için kargo firmasına gidersin ve kargoyu satıcıya geri gidene kadar para gelmez ürün kontrol edilir ve onaylanır ondan sonra stıcıya göre değişir tabii ki 2gün ve 1 hafta içinde değişir ama kargon daha gelmeden siparişi iptal ettiysen 1 hafta olmadan paran gelir
  7. kitty

Papara black card kaç günde gelir

şehrine göre değişir ama uzun sürüyor 2haftadan fazla olduğunu bil
  8. kitty

ders çalışırken sıkılıyorum ve derse odaklanamıyorum?

şarkı açabilirsin sözü olmayan veya yağmur sesleri vs. yanına abur cubur alıp kendine hedef koyabilirsin küçük küçük dersleri dinleyip dinlememek tamamen sana bağlı bir şey dikkat dağınıklığın olabilir çözümleri var
  9. kitty

Sınıfta Kalcam Biri Akıl Versin Lütfen

müdüre açıkla veya idareye hatta müdür olmazsa bir öğretmeninle bu konuyu tartış seni yönlendirir illa aileni istiyorsalar yakın olduğun aile bireyin gelip sildirir streslenme ailendende korkma kalmaktan iyidir
  10. kitty

.aaaaa

sadece rahatla konu eksiklerini kapat yanlış yaptığın sorular genelde pek iyi bilmediğin sorular ve konular olur yanlış yaptığın sorulara çalış ve streslenme stresin de çok etkisi olur rahatla dnemede eğer izin veriyolarsa küçük çikolatalar yiyebilirsin dikkatini dağatacak şeyler masanda olmasın...
  11. kitty

Okul disiplininde kınama ile tutanağın farkı ne

kınama yersen belge alamıyorsun diye biliyorum fakat tutanak sadece kalıyor genelde tutanak sadece korkutmak amaçlı tutanakla sana hiçbişey yapamazlar ayrıca sicilinede geçmez büyük bi olay değilse kınamada gemiyor fakat olay büyükse geçer karşındakinin insafına kalmış bir durumda diyebilirim
  12. kitty

ingilizce öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım

filmler izleyerek birazcık geliştirebilirsin fakat zamanın genişse sözlük almanı öneririm zamanın oldukça kelime dağarcığın yükselir genellikle yurtdışına gidenler sadece derdini anlatabilecek kadar ingilizce bilerek gidiyorlar orada daha rahat öğreniyorsun çevrede duyarak alışıyorsun onuda...
  13. kitty

OBP puanı ile liseler gidilirmi nasıldır?

ozaman tamamdır obp ile alan liseler hep proje lisesi değildir olmasıda gerekmiyor okulun kaç mezun verdiği vs daha önemli proje liseleri yeni oldukları için her zaman güvenilmiyor okulun geçmişi çok önemli geçmişlerini araştırmanı öneririm yolun açık olsun ayrıca tavsiyem puanının yettiği...
  14. kitty

OBP puanı ile liseler gidilirmi nasıldır?

Gerçekten alınma ve kusura bakma fakat obp ile hiç bir lise güzel değil eğitim konusunda çok aşşağıdalar ve öğretmenler ilgisiz oluyorlar arkadaş ortamı gerçekten çok önemli genelleme yapmak istemem fakat oradakiler genelde çalışkan olmazlar tembel olurlar arkadaş ortamıinsanların hayatını...
  15. kitty

Çözüldü✓ bu sistemde psu lazımmıdır psu önerisi

yok kardeşim pc hakkında bilgim 0 o.O2
  16. kitty

https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-b550-f-gaming-am4-atx-anakart-p-44084446?boutiqueId=61&merchantId=315682 bu anakart işlemciye nasıl uygun değil? :monkahmm:
  17. kitty

anakart fotoğraftaki değil https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-b550-f-gaming-am4-atx-anakart-p-44084446?boutiqueId=61&merchantId=315682 bu acaba uygun değilmidir :peeposad:
  18. kitty

bütçem 25k parçalar 21k tuttu (kasa ile beraber) bi tek psu eksik (ram vs tabii ki var fotoğrafta gözükmüyor sadece) 1683380334 ayrıca farklı farklı sitelerden toplayacağım sadece önümde liste durması için trendyoldan baktım düşünceniz için saol en ucuz siteden alıyorum parçaları
  19. kitty

bilgim olmadığını yazdım kardeşim herkes bilmek zorundamı bilsem forumda ne gezeyim 1683379717 ekran kartım ve işlemcim var şuan
  20. kitty

bazı parçalar bende olduğu için hazır sistem alamam
Geri