.aaaaa

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
konu eksikliği ve stres yönetimi sebebidir dershanelerle konuş sadece denemelere girmek için para ver kendini daha çok dene evde ki rahat ortamdan uzaklaşmaya bak

Okuldaki yaptıklarına önemse evde rahat olduğun için öyle

Yaw delireceğim bugün okulda deneme olduk mat ink din ing fena deil ama fen ile Türkçede hiç yapmadigim kadar yanlış yaptım 18 19 Türkçe yaparken 11 türkcr oldu fen de ayni şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuldaki yaptıklarına önemse evde rahat olduğun için öyle
Hocam fazlası ile önemsiyorum hatta okadar heyecan yapıyorum ki elim titriyo

rahatlık ve stres meselesi tamamen aynı rahatlıkla okulda da yap aynı sonuca yakın olur

sadece rahatla konu eksiklerini kapat yanlış yaptığın sorular genelde pek iyi bilmediğin sorular ve konular olur yanlış yaptığın sorulara çalış ve streslenme stresin de çok etkisi olur rahatla dnemede eğer izin veriyolarsa küçük çikolatalar yiyebilirsin dikkatini dağatacak şeyler masanda olmasın kalem kutusu renkli kalemler vs yapamadığın sorularıda geçtiğinde streslenme ve son ana kalan soruları eğer yetiştirmeye çalışırken direk bakıp şıkkı işaretliyorsan doğru çıkmaz genelde çünkü streslenip işaretlemişsindir ve beşki doğru bile okumamışsındır hızlı çözmeye çalışma ama çokta yavaş olma

Stres yapıyorsundur. Stres yönetimi üzerine biraz çalış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stres yapıyorsundur. Stres yönetimi üzerine biraz çalış.

Bnde böyleyim evde fen full yada 19d1y okulda 14d ya düşüyo mat soylemek bile istemiyorum

denemeden denemeye de değişir bazısı kolaydır bazısı zor. İstikrar sağlamaya ve okul ortamında çözmeye alış.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri