Arama sonuçları: *

1. aykutsert

Birer adet 24.5 ve 24 inç monitör için ideal masa boyutu ne olmalı?

Teşekkürler. Kasayı yerde tutmak istemiyorum toz falan topluyor.
  2. aykutsert

Birer adet 24.5 ve 24 inç monitör için ideal masa boyutu ne olmalı?

Merhabalar, Masamı değiştirmek istiyorum. Masanın üstünde sol kısımda 24 inç yan monitör, orta kısımda 24.5 inç ana monitör, sağ kısımda EATX kasa olacak şekilde en/boy/yükseklik olarak ideal masa boyutu ne olmalı? Masayı mobilyacıya yaptırmayı düşünüyorum, sorun yaşamadan kullanabileceğim bir...
  3. aykutsert

10-12K civarı 240Hz Monitör Önerisi

Renk konusunda biraz fark var tabi ki. Bunun nedeni eski monitörümün TN panel, yeni monitörümün IPS panel olması. AOC'a kıyaslama yaptığımda ASUS gerçekten benim gözlerim için en iyisi, ileride Allah nasip ederde bütçem olursa ve yeni bir monitör alacak olursam tekrardan ASUS alırım. XG27ACDMS...
  4. aykutsert

Yardım 6.000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi (Nova 5 İade!)

Selamlar hocam ben SteelSeries Arctis Nova 1 kullanıyorum ve benim için gayet konforlu. Konfor kısmı biraz insanın kafa yapısına da bağlı, her kulaklık her insanda aynı performansı sergilemiyor (konfor olarak). Arctis Nova 1'i hyperx ses kartı ile kullandığım için ses ve mikrofon kalitesinden...
  5. aykutsert

HyperX QuadCast 2 VS Fifine Ampligame A6T

Merhabalar, Ortalama 4K bütçe ile mikrofon almak istiyorum fakat 2 mikrofon arasında kaldım. Kulaklığım SteelSeries Arctis Nova 1 ve aslında kablolu kulaklık kullanmaktan sıkıldım, wireless bir kulaklık alsam benim için daha iyi olabilir fakat HyperX ses kartım olduğu için kulaklığım normal...
  6. aykutsert

Teşekkür ederim ❤️ VG248QG
  7. aykutsert

AOC'u iade için gönderdikten sonra vatan a gittim ve koltuk için ayırdığım bütçe ile yeni monitör aldım hocam. Yıllandır asus kullanıyorum, ilk defa asus dışında bir şey aldım ve sorunlu çıktı. Bildiğimizden şaşmayalım rahat edelim en güzeli. Ve şuan bu monitör ile bayağı bir rahatım eski...
  8. aykutsert

İade için form gönderdim geri dönüş yaptılar kargo ile geri gönderdim monitörü. TN ve IPS arasında şöyle bir fark var ama; TN panelde Valorant'ta açık renkli ve küçük nişangahlar Clove sislerine baktığında falan gözükmüyor. IPS panelde böyle bir sorun yok.
  9. aykutsert

Evet 1760229216 Görüntü olarak koyu renkleri yerlerde gözüküyor sadece ama yine de değişim veya iade isteyeceğim, değişim işlemleri vs uzun sürse de para veriyoruz sonuçta. VG248QG monitörüm var zaten, yeni monitör gelene kadar onunla devam ederim. 1760229384 Şöyle bir eklemede yapmak...
  10. aykutsert

Sanırım değişim veya iade isteyeceğim. 😒
  11. aykutsert

Amin hocam inşallah sorun yaşamam çünkü yaklaşık 4 gündür falan sürekli olarak monitör araştırıyorum.
  12. aykutsert

Örneğin ben sürekli karanlıkta oturuyorum, ışığı pek sevmem ve karanlıkta IPS glow varmış. Yayın açarken de haliyle biraz ışık kullanıyoruz ki aydınlık ortamda da ekranda çok fazla yansıma oluyormuş. Bu sebeple 24.5" modelden vazgeçtim. Tazeleme hızına gelirsek 300Hz ile 260Hz arasında ki fark...
  13. aykutsert

Evet hocam fakat çok fazla şikayet konusu gördüm, o yüzden AOC Q27G4ZR (27" QHD) siparişi verdim. Bakalım bahtımıza ne çıkacak.
  14. aykutsert

Evet hocam gerçekten dipsiz kuyu ben AI'yi dinledim gittim AOC Q27G4ZR (27" QHD) aldım yoksa işin içinden çıkılmıyor, araştırdıkça 100 tane iyi yorum varken o 101. kişinin yaptığı kötü yorum yüzünden alamıyoruz, çok düşünmeye gerek yok gerçekten 4-5 gündür araştırma yapmaktan bıktım.
  15. aykutsert

Yapay zekaya sordum 1.5 dakika da bir sürü şey çıkardı, sonuç olarak şu kronik sorunlarına göre vs olarak şu şekilde almama öncelik verdi. 1 - AOC Q27G4ZR (27" QHD) 2 - ASUS TUF VG279QM (27" FHD) 3 - AOC 25G4SXU (24.5" FHD) ve AOC 25G4SRE (24.5" FHD) aynı seviyede tuttu. Attığım 24.5 inç 2...
  16. aykutsert

Hocam birde vatan'da şu şekilde filtreleme yaptığımda: Asus, Dell, Samsung, Viewsonic & 240 ve 310 Hz arası, en çok değerlendirilen monitör olarak şu altta attığım monitör var, bunun hakkında bilginiz var mıdır? İncehesap fiyatı 10.299 TL. # Düzenleme # Hiç filtre kullanmadan en çok...
  17. aykutsert

Merhabalar, Günlerdir 240Hz monitör araştırıyorum para gökten gelmiyor sonuçta. Güncel olarak kullandığım monitörüm ASUS VG248QG 24" 165Hz 0.5ms, güncel monitörümü yan monitör yapmayı düşünüyorum. Genel olarak valorant oynuyorum farklı oyunlara pek girmiyorum. Şu 2 monitör önerildi fakat...
  18. aykutsert

5070ti sistem tavsiyesi

Söylediğiniz anakart biraz tuzlu çünkü.
  19. aykutsert

5070ti sistem tavsiyesi

Böyle mi hocam? Ve Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S ve Palit RTX5070 Ti GAMINGPRO V1 arasında nasıl bir fark var? 1027 TL oynuyor ikisinin arasında.
  20. aykutsert

5070ti sistem tavsiyesi

Gravix 5A'da kasa olarak sadece bunlar mevcut.
Geri