10-12K civarı 240Hz Monitör Önerisi

AOC'u iade için gönderdikten sonra vatan a gittim ve koltuk için ayırdığım bütçe ile yeni monitör aldım hocam. Yıllandır asus kullanıyorum, ilk defa asus dışında bir şey aldım ve sorunlu çıktı. Bildiğimizden şaşmayalım rahat edelim en güzeli.
Ve şuan bu monitör ile bayağı bir rahatım eski monitörümden pek fazla bir farkı yok. :hoba:

Hocam AOC aldım ben'de bazı renkler çok parlak gibi falan geliyor ayar yaptım biraz düzeldi ama yine eski ASUS renginde değil yani bana farklı geliyor seninde eski monitörün ASUS olduğu için soruyorum AOC'u iade edip ASUS'u aldığında nasıl hissettirdi eski monitörüne çok yakın mıydı? umarım anlatabilmişimdir cevap verirsen çok sevinirim. Ben'de AOC'u iade edip ASUS almayı düşünüyorum şu sıra

Hocam AOC aldım ben'de bazı renkler çok parlak gibi falan geliyor ayar yaptım biraz düzeldi ama yine eski ASUS renginde değil yani bana farklı geliyor seninde eski monitörün ASUS olduğu için soruyorum AOC'u iade edip ASUS'u aldığında nasıl hissettirdi eski monitörüne çok yakın mıydı? umarım anlatabilmişimdir cevap verirsen çok sevinirim. Ben'de AOC'u iade edip ASUS almayı düşünüyorum şu sıra

Renk konusunda biraz fark var tabi ki. Bunun nedeni eski monitörümün TN panel, yeni monitörümün IPS panel olması.
AOC'a kıyaslama yaptığımda ASUS gerçekten benim gözlerim için en iyisi, ileride Allah nasip ederde bütçem olursa ve yeni bir monitör alacak olursam tekrardan ASUS alırım. XG27ACDMS modelinde gözüm kaldı, 27 inç olması dışında tam benlik ama ona da zamanla alışılır elbet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,614
Üyeler
185,292
Son üye
Barisygt94
Geri