semih3535
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Hocam AOC aldım ben'de bazı renkler çok parlak gibi falan geliyor ayar yaptım biraz düzeldi ama yine eski ASUS renginde değil yani bana farklı geliyor seninde eski monitörün ASUS olduğu için soruyorum AOC'u iade edip ASUS'u aldığında nasıl hissettirdi eski monitörüne çok yakın mıydı? umarım anlatabilmişimdir cevap verirsen çok sevinirim. Ben'de AOC'u iade edip ASUS almayı düşünüyorum şu sıraAOC'u iade için gönderdikten sonra vatan a gittim ve koltuk için ayırdığım bütçe ile yeni monitör aldım hocam. Yıllandır asus kullanıyorum, ilk defa asus dışında bir şey aldım ve sorunlu çıktı. Bildiğimizden şaşmayalım rahat edelim en güzeli.
Ve şuan bu monitör ile bayağı bir rahatım eski monitörümden pek fazla bir farkı yok.
ASUS 24,5" TUF GAMING VG259QMRL5A 0.3Ms 310Hz FHD IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" TUF GAMING VG259QMRL5A 0.3Ms 310Hz FHD IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com