Arama sonuçları: *

• Users: NOTIR
  • Order by date
  1. N

Inno3D RTX3060Ti 8.227,44 TL

ben bu fiyata 6700xt tercih ederdim.
  2. N

Bilgisayar aldım darboğaz olurmu acaba ???

1080p dede herhangi bir darboğaz olmaz
  3. N

Bilgisayar aldım darboğaz olurmu acaba ???

yok darboğaz yaşamassın
  4. N

Bu monitör iyi mi yardım edin

sorun çıkmaz bence zaten sağlam marka herhangi bir ölü piksel çıkarsa da iade edersiniz
  5. N

Bu monitör iyi mi yardım edin

Ölü piksel vs. sorunlar çıkarsa iade edebilirsin 4000 lira bütçeye göre güzel monitör. 240-280hz istersen böyle bir monitör var arkadaşımda kullanıyor gayet memnun https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 markasına...
  6. N

Amd mi Nvıdıa mı ekran kartı

Daha yeni 6700XT satın aldım gayet memnunum yani tam bir f/p onun bi tık üstünü almak istersen her türlü fazla fark ödemen gerekecek
  7. N

Çözüldü✓ Gtx 750 ti i5 3470 fivem

kesinlikle hiç güzel bir oynanış deneyimi sunmaz roleplay sunucuları için ben eskiden 1060 ilen oynuyordum hiç memnun değildim
  8. N

RX 7600 veya RTX 4060 serisi beklenir mi?

Daha 4060 çıktı mı ki? masaüstü bilgisayar tarafından bahsediyorum.
  9. N

ya yine fiyat olarak 6700xt civarında bir kart lazım 4060ti vs. beklenmeli mi?
  10. N

Merhabalar 7 gün önce RX 6700xt satın aldım 14 gün koşulsuz iade sürecinden yararlanıp iadeye verip RX 6700 veya RTX 4060/4060 TI serisini beklemek ne kadar mantıklı bana daha güçlü olabilirmiş gibisine geliyor sonrasından verdiğim parayala aldığım performansa pişman olmak istemiyorum...
  11. N

R5 5600x işlemcim olması gerektiğinden biraz daha fazla ısınıyor

mx4 vallaha sistemi toplayalı 4 gün oldu olmadı :D
  12. N

benim kullandığım kule tipi soğutucuyu kullanan diğer adamlar benden farkla daha az derecelerde çalışıtırıyor aynı işlemciyi :/
  13. N

Vallaha benden çok fps alıyor birde :D
  14. N

Merhabalar r5 5600x işlemci kullanıyorum kule tipi soğutucu ile (ID COOLING SE-214-XT) ekran kartım ise rx 6700xt bf2042 test videosu izlediğimde () videodaki kişi stok fan ile ultra da 60 derece max görüyor, benim işlemci ise oyunda 75 derecelere kadar çıkıyor sebebi nedir videodaki kişi neden...
  15. N

Nvidia Vs AMD Ray tracing farkı var mı?

6600 olan bir arkadaşımda da aynı gözüküyordu benle, yani en azından biraz belli olsa yansımalar daha da kötüleşiyor :D
  16. N

Şu an da onu çekemem de elimdeki görüntüleri kullandım yine de yayından ne kadar belli oluyor bilemiyorum ama dağlar kadar fark var yani benim tam olarak anlayamadığım ben dxr ı kapatınca daha iyi yansımalar elde ediyorum.
  17. N

.
  18. N

BF5 içinde doğrudan DXR var nvidia tarafında dxr daha mı iyi çalışmakta? ray tracing adı altında daha mı iyi çalışıyor yani
  19. N

RX6700XT mi 3060Ti mı?

Benim şahsi fikrim RX 6700XT den yana 3060 TI biraz zayıf kalıyor, eğer ray tracing açmak istersen o zaman bilemeyeceğim. RX 6700XT vram 12GB olduğundan geleceğe yönelik 2K vs. olarak da.
  20. N

Merhaba bu gün arkadaşımla battlefield 5 girip ikimizde ray tracing özelliğini aktif ettik, arkadaşım nvidia, ben ise amd ekran kartı kullanıyorum. Testlerde arkadaşımın ekranında ray tracing hakikaten camlardan vs. güzel yansımalar oluştururken(NVIDIA), benim kartımda ise ray tracing oyunun...
Geri