Arama sonuçları: *

1. wicheus

HANGİ MONİTORÜ ÖNERİRSİNİZ?

stok sorunu var gibi satıcıları çok güvenilir gelmiyor monitör işlerinde resmi satıcılardan almak istiyorum herhangi bir sorunda ufak markalar ile sorun yaşamak hiç istemiyorum 1736972404 neden hocam?
  2. wicheus

Monitörüm 180 hz ama en fazla 60 hz oluyor

konudan bağımsız bu monitörü almayı düşünüyorum görüntü olsun, ölü piksel olsun memnun musun?
  3. wicheus

neden peki bir sebebi var mıdır?
  4. wicheus

CS2 Prime almaya değer mi?

eğer rekabetçi oynayacaksan prime hesap farketmiyor oyun hile kaynıyor. faceit de prime hesap şart mı bilmiyorum eğer değilse almanıza gerek yok. dediğim gibi rekabetçi oynayacaksınız.
  5. wicheus

2K monitöre geçeceğim hangisini önerirsiniz? Samsung Odyssey G5 G50D 27" 180Hz Aoc 27" Q27G4X 1ms 180hz Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms
  6. wicheus

ETS 2 Kabin İçi Düşük FPS Sorunu

manyak derecede can sıkıyor ilginç olan bu kadar mod yapılabilir bi oyuna kimsenin böyle bir mod yapmaması uğraşmaması garip
  7. wicheus

ETS 2 Kabin İçi Düşük FPS Sorunu

Oyunda kabin içinde 59 fpsye kadar düşüyor oyun ikinci bakış açısında 130 fpsyi görüyor iyice can sıkıyor bu mevzu çözümü bilen var mı? grafik ultrada, orta ayarlarda da aynı sorunu yaşıyorum. Ekran Kartı: AMD RX Radeon 7900 GRE İşlemci: Ryzen 7 5800x3D Ekran: FHD Ram: 16GB
  8. wicheus

hazır sistem önerir misiniz?

O paraya 4060Ti sistem alırsın, AMD tercih edersen daha fazla fps alırsın.
  9. wicheus

BLACK OPS COLD WAR DROP SORUNU

Arkadaşlar merhaba, sadece cold war oynarken ikinci maçımdan sonra drop sorunu yaşamaya başlıyorum bunun bir çözümü var mıdır fps sabitledim işe yaramadı tüm ayarlar ultrada oynuyorum lowa da çeksem drop devam ediyor. anlık 144den 70fpsye düşüyor sonra geri çıkıyor driverdan her şeyi denedim...
  10. wicheus

FAR CRY 6 GPU KULLANIM YÜZDESİ

ustam eyvallah 2kya aldım %93 filan kullanıyor görüntü filan muazzam oldu şuana kadar neden ben 1080p oynamışım bu çözünürlük işini yeni öğrendim ya :D Çok sağolasın
  11. wicheus

Buldum açtım ama bana çözünürlük seçeneği sunmadı
  12. wicheus

teşekkürler deneyeceğim :) 1715777474 vsr özelliği nasıl açılıyor nette pek bulamadım fsr çıkıyor hep
  13. wicheus

Arkadaşlar iyi günler. Far Cry 6'da inanılmaz bir düzensiz ekran kartı kullanımım var %85 ile %70 arasında geziyor ani yükseliyor ve düşüyor o anda drop yiyorum, HD texture packte indirdim sorun devam ediyor cod mw3te %99 sabit kullanan kart bu oyunda kullanamıyor, sorunun 2k kartta 108op...
  14. wicheus

AMD RX 7800 XT MODEL ÖNERİSİ

Teşekkürler 1706953153 Teşekkürler
  15. wicheus

Red devil fiyat olarak biraz daha üstte kalıyor hellhound ise tek bir sitede stokta ve o sitedenin yorumları iç açıcı değil vazgeçtim. PowerColor Fıghter RX 7800XT için ne diyorsunuz nasıldır?
  16. wicheus

İşlemcim 5800x3D bu kart ile 650 watt psu yeterli midir?
  17. wicheus

7800 XT kart alacağım modeller arasında ne gibi farklar var bilgim yok o yüzden siz soğutma olarak hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
  18. wicheus

Gigabyte RTX 4060 EAGLE Alınır mı?

ikinci el ekran kartı asla alınmaz o işe girmeyin.
  19. wicheus

TELEFON İÇİN KULAKİÇİ TWS KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, kulakiçi tws kulaklık önerisi arıyorum kriterlerim şunlardır: - Spor salonunda kullanılacak. - Mikrofon kalitesinin bir önemi yok. - En önemli konu müzik için ses kalitesi. - 4 saat bataryası yetse yeterlidir. - Airpods önermeyin arkadaşlar. - Fiyat 1500₺'ye kadar. Herkese...
  20. wicheus

İnternet sağlayıcı önerisi ?

Binan yeni ise veya altyapı ile sorunun yok ise Superonline Türkiye'nin en iyisi diğerlerine bulaşmanı tavsiye etmem hele Turknet büyük pişmanlık seni abone yapar sırra kadem basar yok olurlar.
Geri