AMD RX 7800 XT MODEL ÖNERİSİ

wicheus

80+
Reaksiyon skoru
5
7800 XT kart alacağım modeller arasında ne gibi farklar var bilgim yok o yüzden siz soğutma olarak hangisini önerirsiniz arkadaşlar?

Ekler

• Screenshot_20240203_025558_Brave.jpg
    Screenshot_20240203_025558_Brave.jpg
    281.7 KB · Hit: 197
Hellound al geç.

Pulse almada ne alıyorsan al, tavsiyem red devil

Pulse almada ne alıyorsan al, tavsiyem red devil
Red devil fiyat olarak biraz daha üstte kalıyor hellhound ise tek bir sitede stokta ve o sitedenin yorumları iç açıcı değil vazgeçtim.

PowerColor Fıghter RX 7800XT için ne diyorsunuz nasıldır?​

7800 XT kart alacağım modeller arasında ne gibi farklar var bilgim yok o yüzden siz soğutma olarak hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
Direkt hellhound bunlar arasında. En iyinin bir kötüsü konumunda denebilecek sağlam bir soğutma var o seride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Red devil fiyat olarak biraz daha üstte kalıyor hellhound ise tek bir sitede stokta ve o sitedenin yorumları iç açıcı değil vazgeçtim.

PowerColor Fıghter RX 7800XT için ne diyorsunuz nasıldır?​

Soğutmam çok iyi olsun takıntın yoksa uygun fiyata alınır ama kart bir miktar sıcak çalışır. Isınma sorunu çıkaracak bir kart değil soğutması yeterince iyi o konuda.

En iyi soğutma bende olsun diyorsan az daha ver Red Devil al harbi sağlam soğutma var o seride 😀

1706941898104.png

Bu modelleri tek tek inceleyip ülkemiz fiyatlarından yola çıkarak fiyat performans oranı en yüksek modeli tercih edebilirsiniz.

Tuf veya red devil bende red devil almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
hoke
Geri