Arama sonuçları: *

1. TamerThe

TYT için soru bankası önerisi istiyorum

11. sınıfdan 12 ye geçeceğim tytye başladım ama soru çözmek için soru bankasına ihtiyacım var öncelikli matematik olarak faydfasını gördüğünüz yayınları önerirseniz sevinirim güzel bulduğunuz oynatma listeleri varsa onlarıda atarsanız güzel olur
  2. TamerThe

CK ÇAKMA boxer satan yer varmı

haklısınız hocam alan kullanan bi zararını görmeyen arkadaşlar yardımcı olurlar umarım
  3. TamerThe

CK ÇAKMA boxer satan yer varmı

hocam şöyle fiyatı ekstra olmayan ck olur gucci olur vs vs böyle şeyler satan güvenilir bir site var mı isntagramda karşıma çıkar diye bekledim bekledim ama bulamadım alan vesaire denk gelirse yardımcı olabilirmi
  4. TamerThe

F/p mouse önerisi lazım

kablolu
  5. TamerThe

F/p mouse önerisi lazım

fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur oyun için kullanacağım
  6. TamerThe

İphone 13 alacağım taksit seçeneği bulamıyorum

Teşekkür ederim en başından beri açıklamanızı istediğim şey buydu zaten inşallah benim gibi bilgisi olmayan her arkadaşa da troll gibi davranmıyorsunuzdur. 1740761674 eyvallah hocam bakacağım
  7. TamerThe

Hala dalga geçtiğimi mi düşünüyorsunuz cidden, bastıra bastıra söylüyorum bir lise öğrencisiyim telefon işlerinden falan gram anladığım yok babamın peşin alacak parası yok bunun için varmı yokmu sormaya çalışıyorum umarım anlaşılır olmuştur ve troll yaptığımı düşünmüyorsunuzdur flyn bey. :)
  8. TamerThe

onlarda sıfır cihaz oluyor mu ki?
  9. TamerThe

Sanane birader bilmediğim şeyi danışmakta mı suç oldu öğrenciyim bilmiyorum ne yapayım? forumlarda twitter gibi takılmayın bilmediğim şeyi sormayacaksam neden var burası
  10. TamerThe

bu alışveriş kredisi olayı nedir acaba bilmediğimden soruyorum 3 taksit gösteriyor ama
  11. TamerThe

Asla bulamaz mıyız nadir denk getirilemez mi yani?
  12. TamerThe

dediğim gibi telefonu satın alacağım ama taksit seçeneği bulamıyorum hiç bir yerde kredi kartına bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  13. TamerThe

Yenilenmiş ip 11 alacağım nelere dikkat etmeliyim?

yine değiştirildi yazmiyor mu ben öyle görmüşüm ama yanlis biliyorum sanirim
  14. TamerThe

iphoneun ayarlar kisminda hangisinin degistigi vs. yazıyor hepsi orjinal parça aldığım sitede eğer değilse koşulsuz iade sarti var
  15. TamerThe

arkadaşlar bugünde konuyu yukselteyim farki arkadaşların fikirlerinide alayim ona 1740630427
  16. TamerThe

tamamdir tekrar sağolun
  17. TamerThe

yazilimsal kontrol etmem gereken bir şey var mi peki uygulamadan da edeceğim ama buna kesin manuel bakmalisin dediginiz bir şey var mi
  18. TamerThe

Yayın izlerken hangi platformu tercih ediyorsunuz?

hocam sürekli yada kaliteli bir yer olmadığıni bilsem de tiktok demekten başka çarem yok imkan varsa tiktokdan reklamını yap kickdeki izleyici sayini arttirmaya çalış şuan daha fazla izlenmenin yolu bu bence.
  19. TamerThe

tamamdir sağolun yardim için iyi forumlar. 1740601904 sağolun hocam yinede sert çıkmayalim kötülüğümüzü isteyen kimse yoktur hepsi az cok yardim etti sagolsunlar
Geri