Neler Yeni

Yenilenmiş ip 11 alacağım nelere dikkat etmeliyim?

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tamer bayrak
Hocam indirme işlemleri safari yada apple store üzerinden yapılıyor diye biliyorum, türkçe tutorial bulamadım shiftdelete nin bir anlatım videosu var o da 10 sene öncesinin. İsterseniz yabancı kanallardan bulabilirsiniz, ama kullanması basit bir uygulama.
tamamdir sağolun yardim için iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam almayı kafaya koymuş alırken sadece nelere dikkat etmeliyim diye sormuş ios kullanmadığı için.
Yorumlar:
"alma
zarar
tavsiye etmem
sıkıntı"
Fikrinizi sormamış adam nelere dikkat etmeliyim diye kullananlara sormuş.
sağolun hocam yinede sert çıkmayalim kötülüğümüzü isteyen kimse yoktur hepsi az cok yardim etti sagolsunlar

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bate
daha ıp11 alınmaz olu yatırım gıbı bırsey
Gündelik kullanım için bence iyi bir telefon hala, ama yenilenmiş işi şansa bağlıdır belli olmaz ne çıkacağı. 14 gün koşulsuz iade olayı gerçek ise sizin için iyi olur hocam herhangi bi sorunda direkt elinizden çıkartırsınız. İyi forumlar
19 bine alacağım bir sene kullanip yine bu fiyat aralığına satip yukseltmeyi dusunuyorum biraz daha kullanim odakli bakiyorum yani
Gündelik kullanım için bence iyi bir telefon hala, ama yenilenmiş işi şansa bağlıdır belli olmaz ne çıkacağı. 14 gün koşulsuz iade olayı gerçek ise sizin için iyi olur hocam herhangi bi sorunda direkt elinizden çıkartırsınız. İyi forumlar

Adam almayı kafaya koymuş alırken sadece nelere dikkat etmeliyim diye sormuş ios kullanmadığı için.
Yorumlar:
"alma
zarar
tavsiye etmem
sıkıntı"
Fikrinizi sormamış adam nelere dikkat etmeliyim diye kullananlara sormuş.
Hocam kendi fikrimi belirttim neden bi anda çıkıştınız? Arkadaşa olumlu olumsuz yönlerini, alırken nelere dikkat edeceğini ve çıkabilecek sorunları anlattım, derdinizi anlayamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Osman Kankal

Hocam kendi fikrimi belirttim neden bi anda çıkıştınız? Arkadaşa olumlu olumsuz yönlerini, alırken nelere dikkat edeceğini ve çıkabilecek sorunları anlattım, derdinizi anlayamadım.
sert çıkışmıyorum hocam bu konu belki de 15 sayfa olacak insanlar google da arattığında belki ilk sırada forumun konusu çıkacak ama konuya geldiklerinde cevaplar bunlar? Ön yargı oluşmaz mı

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bate
sert çıkışmıyorum hocam bu konu belki de 15 sayfa olacak insanlar google da arattığında belki ilk sırada forumun konusu çıkacak ama konuya geldiklerinde cevaplar bunlar? Ön yargı oluşmaz mı
Orası da doğru hocam sadece alınmaz diyenler ne yaşıyor anlamadım bende, herhangi bir sebep belirtmiyorlar bide kafayı yedirtiyorlar.

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tamer bayrak
yazilimsal kontrol etmem gereken bir şey var mi peki uygulamadan da edeceğim ama buna kesin manuel bakmalisin dediginiz bir şey var mi

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bate
yazilimsal kontrol etmem gereken bir şey var mi peki uygulamadan da edeceğim ama buna kesin manuel bakmalisin dediginiz bir şey var mi
Pil sağlığı, ios sürüm güncelliği, parça orjinalliği ve benzeri şeyler.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Alperen Yılmaz
şuanda note 11 pro kullanıyorum bunu anneme verip kendime yenilenmiş bir 11 alacağım 128 gb telefon gelince iade etme şansım var dış kozmetiğinden başka neye dikkat etmeliyim bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim
Yenilenmiş telefon önermiyorum size tavsiyem s22 almanızdır iphone 11 hışır oldu iyice 17 serisi geldi zaten

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tamer bayrak
arkadaşlar bugünde konuyu yukselteyim farki arkadaşların fikirlerinide alayim ona

arkadaşlar bugünde konuyu yukselteyim farki arkadaşların fikirlerinide alayim ona gore satin alacagim insallah

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Yenilenmiş telefon önermiyorum size tavsiyem s22 almanızdır iphone 11 hışır oldu iyice 17 serisi geldi zaten
Hocam hışır oldugu falan yok telefon hâlâ daha akici tek memnun etmeyecek şeyi bataryasi olabilir o da gün boyu elinden düşürmezsen 6-6.30 saat gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,359
Üyeler
168,771
Son üye
ulukay
Top Bottom