Neler Yeni

Yurt dışı S23 Ultra alırlen nelere dikkat etmeliyim?

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Merhaba, sanırım son karar olarak sıfır yurt dışı S23 Ultra alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bildiğiniz gibi yurt dışı İphone alırken hangi ülke model kodlu olduğuna dikkat ediyoruz. Mesela Çin İphoneler de FaceTime olmaması ve wifi yerine wlan yazması gibi. Peki yurt dışı S23 Ultra alırken nelere dikkat etmeliyim, Hangi ülke kodlu olmalı?

Bazı yurt dışı Samsung'lar da Türkçe dil desteği yok diye duydum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Jordicrusher

80+ Bronze
Merhaba, sanırım son karar olarak sıfır yurt dışı S23 Ultra alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bildiğiniz gibi yurt dışı İphone alırken hangi ülke model kodlu olduğuna dikkat ediyoruz. Mesela Çin İphoneler de FaceTime olmaması ve wifi yerine wlan yazması gibi. Peki yurt dışı S23 Ultra alırken nelere dikkat etmeliyim, Hangi ülke kodlu olmalı?

Bazı yurt dışı Samsung'lar da Türkçe dil desteği yok diye duydum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Öncellikle merhaba bende yurtdışı iphone 15 pro max çin telefonu kullanıyorum her hangi bir ülke kodu android telefonlarda bildiğim kadarıla gerektirmiyor telefon çift sim yada tek sim e sim olarak satılabiliyor zaten telefon Android olduğu için 1500 2000tlye yazılım attırıp kullanabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,878
Üyeler
170,635
Son üye
durmusguven2
Top Bottom