Yurt Dışı iphone Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

%100 güvenli hiçbir yöntem yok kapalı kutuda da dolandırılma şansın var parça değiştirip satarlarsa hiçbir şekilde ayrıt etme şansın yok bende çok kafa patlattım bu konuya telefonun içini açıp parçaları kontrol etmeden %100 emin olunamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçak değil yasal yurtdışı telefon sokmak
Yurtdışı telefon sokmak, hele de toplu olarak sokmak hiç yasal değil haberlere sıkça çıkıyor zaten onlarca kaçak telefonla yakalananlar.

Beyler aynı seri numarasından iki iphone oldumu tek pasaporta kaydedebiliyorsun diyorlar doğru mu
Tespit edilirse iki cihazı da iptal ederler öyle işlere girilmez. Tespiti zor değil zaten bir denetime bakar.

Yd iphone a 60 70k para verip bu tür risklere girip üstüne birde 4 ay açıkta kalıcağına yd düzgün bir şey al. İphone 17 ya da s25 ultra vs. Bak. Tavsiyem s25 ultra yönünde olur. İlla iphone dersen tr iphoneda bütçen neye yeterse ona bak. Yurt dışına girme. Çok fazla dolandırıcılığı oluyor. Çok iyi anlamayan birisi almamalı. Kaldı ki yd bile çok pahalı..

Anlayamazsın. Vakumla vs. Orijinalmiş gibi paketleyebiliyorlar. Şarj döngüsü orijinalliği Belli etmez. Pili değiştirmeye bakar. İçi açılınca sıkıntı oluyor çoğu zaman kötü işçilik varsa.
s25 ultra falan diyorsun da cidden iphone gibi olmuyor o premium hissini vermiyor

Yurt dışı 17 pro max almayı düşünüyorum alacağım yeri seçemedim yd cihazlar için güvenilir yerler var mı ? Alırken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Kapalı kutu cihaz alıcam kapalı kutuda da dolandırılma şansımız var mı ?
kapalı kutu 16 pro almayı düşünüyorum yd bence samsung almaktan iyidir imei falan mı ne onu sorgulayabiliyorsun daha önce bir şey olmuş mu diye bence alınır

Son düzenleme:
s25 ultra falan diyorsun da cidden iphone gibi olmuyor o premium hissini vermiyor

kapalı kutu 16 pro almayı düşünüyorum yd bence samsung almaktan iyidir imei falan mı ne onu sorgulayabiliyorsun daha önce bir şey olmuş mu diye bence alınır
Zevkler renkler. Bir şey diyemem o konuda. Bir başkasında tam tersini söyler. Ama dediğim gibi ben mantıklı olanı sundum. İphone un dolandırıcılığı çok oluyor.

Geri