Arama sonuçları: *

1. A

3500TL'ye kadar redswitch mekanik klavye önerisi

boyut olarak her türlü öneriye açığım, renk olarak siyah ağırlıklı olursa güzel olur hocam
  2. A

3500TL'ye kadar redswitch mekanik klavye önerisi

Hocalarım başlıkta da belirttiğim gibi kuzenime hediye almayı düşünüyorum 3500₺ye kadar redswitch klavye önerilerinizi bekliyorum
  3. A

EA FC 26 EA Play Pro almak mantıklı mı

Hocam ea play proyu Ukrayna vpn ile yaklaşık 2800e almış bulunuyorum. Sizce herhangi bir problem yaşar mıyım siz daha önce yaşadınız mı bir sıkıntı acaba?
  4. A

VPN ile alma olayını duydum evet fakat sıkıntı olur mu olmaz mı bilmiyorum o yüzden Ea Play Pro ile dediğim şekilde daha önce deneyen hocam varsa bilgilendirirse güzel olur
  5. A

Hocalarım herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi FC26 almayı düşünüyorum. Ultimate team oynayacağım. Sizce Ultimate edition almak yerine EA play pro almak daha mı mantıklı? 2 Ay EA Play pro ile oynayıp kasımda indirime girince normal sürümü satın alsam, EA Play Pro sürümündeki...
  6. A

3D Yazıcı ile ufak çaplı iş yapmak

Hocalarım herkese iyi forumlar, birkaç arkadaş ortak bir şekilde 3D yazıcı alıp bir şeyler üretip internet üzerinden satmak istiyoruz. Modelleme kısmında bilgi sahibi olan bir arkadaş var. 3D yazıcılarla alakalı bilgimiz çok kısıtlı. Sormak istediğim şeyler; 1-Maliyet ortalama ne kadar olur...
  7. A

Çözüldü✓ IPhone pil değişimi hakkında

Gayet açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim
  8. A

hocam 79 gözüküyor ama inanılmaz hızlı bitiyor
  9. A

herkese iyi forumlar, iphone 13 cihazımın pil sağlığı %79’a düştü. Apple servisinde orijinal bir şekilde bataryasını değiştirmek istiyorum siteden baktığımda tahmini ücret olarak 4000₺’ye yakın bir ücret gözüküyor. Sizce değiştirmem mantıklı mı? Telefonum hızlanır mı? Ve daha önce değiştiren...
  10. A

50.0000₺ bütçeye göre televizyon önerisi

Hocalarım merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 50.000₺ bütçeye göre televizyon aramakta bir arkadaşım. Öncelik oyun değil film dizi vs. Önerilerinizi bekliyorum
  11. A

Çözüldü✓ DP Sinyal Yok Hatası!

Hocam kablonun her iki tarafını da tak çıkar yapıp sağlam bir şekilde oturtun bende de benzer sorun olmuştu böyle çözmüştüm
  12. A

Buradan PS5 alınır mı?

Hocalarım herkese iyi forumlar, arkadaşım PS5 almayı düşünüyor Turkcell Pasaj üzerinden alsa sıkıntı yaşar mı ve bu satıcı güvenilir midir bilenleriniz varsa yazarsa çok güzel olur. LİNK: Sony Playstation 5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)
  13. A

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dün baktığımda stok yoktu almak isteyenler tekrar kontrol etsin.Soracak arkadaşlar olursa indirim için ekstra bir şey yapmadım hesabımın ilk siparişiydi baktığım zaman 103 lira gözüküyordu
  14. A

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3964 TL!

Destek kaydı oluşturdum hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
  15. A

sağolun hocam bilgiler için verdik siparişi bakalım
  16. A

hocam bazıları ses kısık falan demiş var mı öyle bir problem
  17. A

dostlar kablosuz kulaklık arıyordum tavsiye eder misiniz cs için falan nasıldır ses kasma konusunda
  18. A

Bedelli askerlik ödememi yaptım sisteme düşmedi

Askere gidenler sınırda vatanı savunuyor da bizim haberimiz mi yok askeri güç yönüyle zayıflatılıyor demişsin. Çalışan ve maddi gücü yerinde olan adam bedelli parasını verebiliyorsa yapacağı askerlikten daha fazla devlete yardımcı olur
  19. A

BARÇIN GÜVENİLİR MİDİR?

Ben zamanında Air Force almıştım bir sıkıntı yaşamadım
Geri