EA FC 26 EA Play Pro almak mantıklı mı

alemdarr

80+
Reaksiyon skoru
19
Hocalarım herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi FC26 almayı düşünüyorum. Ultimate team oynayacağım. Sizce Ultimate edition almak yerine EA play pro almak daha mı mantıklı? 2 Ay EA Play pro ile oynayıp kasımda indirime girince normal sürümü satın alsam, EA Play Pro sürümündeki avantajlardan faydalanmaya devam edebilir miyim?

Hocalarım herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi FC26 almayı düşünüyorum. Ultimate team oynayacağım. Sizce Ultimate edition almak yerine EA play pro almak daha mı mantıklı? 2 Ay EA Play pro ile oynayıp kasımda indirime girince normal sürümü satın alsam, EA Play Pro sürümündeki avantajlardan faydalanmaya devam edebilir miyim?
Sanırsam o şekilde faydalanabiliyorsun, hiç denemedim ama olması gerek.

Bir de üstteki arkadaşın belirttiği gibi, Ukrayna VPN'i ile daha ucuza alabiliyorsun. Ben de o şekilde aldım BF6 ve EA FC 26'yı.

VPN ile alma olayını duydum evet fakat sıkıntı olur mu olmaz mı bilmiyorum o yüzden Ea Play Pro ile dediğim şekilde daha önce deneyen hocam varsa bilgilendirirse güzel olur

beyler şu vpnle alma işi nasıl oluyor. ps5 için fc26 düşünüyorum

Sanırsam o şekilde faydalanabiliyorsun, hiç denemedim ama olması gerek.

Bir de üstteki arkadaşın belirttiği gibi, Ukrayna VPN'i ile daha ucuza alabiliyorsun. Ben de o şekilde aldım BF6 ve EA FC 26'yı.
Hocam ea play proyu Ukrayna vpn ile yaklaşık 2800e almış bulunuyorum. Sizce herhangi bir problem yaşar mıyım siz daha önce yaşadınız mı bir sıkıntı acaba?

Hocam ea play proyu Ukrayna vpn ile yaklaşık 2800e almış bulunuyorum. Sizce herhangi bir problem yaşar mıyım siz daha önce yaşadınız mı bir sıkıntı acaba?
Aboneliği bilmiyorum ama oyunları aldım, herhangi bir sorun yok şu an. Tavsiyem oyun içi aldığınız ürünleri yurtdışından almaya kalkmamanız. Onda riskli olabilir çok işlem ucuza gittiğinden.

“Bence Ukrayna VPN ile 1 yıllık EA Pro alın; hem FIFA, hem Battlefield 6, hem de bir sürü oyun oynarsınız. Ukrayna üzerinden alınırsa yanlış hatırlamıyorsam 2500 TL falandı.”

“Hem en üst paketlere erişeceksin, bence EA Pro daha mantıklı.”
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler şu vpnle alma işi nasıl oluyor. ps5 için fc26 düşünüyorum
“PS5’te yapamazsın, ban yersin.”
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

“Bu yöntemi forumlarda kullanan bir sürü insan var, bir şey olmuyor. Fakat oyun içi para falan satın alırsanız Ukrayna üzerinden ban yersiniz. Bir de sürekli oyun almak ban sebebi olabilir, yani yılda 1 almak en mantıklısı.”

hocam hangi vpn kullandınız ? ve hangi kart ile aldınız

“Ukrayna’ya bağlanan beleş VPN indir, oyunu satın al. Ha beleş bulamadıysan bir sürü VPN var, en kötü deneme sürümlerini kullan 1 haftalık falan. Öyle satın al, sonra VPN aboneliğini iptal ettirirsin.”

“Ben Yapı Kredi ile sorunsuz aldım, BF6’yı bir sorun çıkmadan. Direkt çekti parayı, şu an oyunun çıkmasını bekliyorum. Oyunu ilk duyurulduğu gibi almıştım.”

Son düzenleme:
Geri