Arama sonuçları: *

1. UyumsuzSami

Donanım Arşivi'nin paylaştığı HP laptop nasıl?

Alıcaksan https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-victus-aldim-hic-memnun-degilim.743751/page-6#post-7077031 konuma bakmanızı tavsiye ederim. Fabrika macunu böyle oluyor hp nin işlemci dışında macun var .
  2. UyumsuzSami

🔥PM Sigara Grubuna zam geldi!

не кури Kardeş (!)
  3. UyumsuzSami

bu bilgisayar alınır mı??

Fiyat çok iyi sadece ekran kartı zaten 10 bin tl :)
  4. UyumsuzSami

Laoptop sahibindende kaça koysam satılır?

18 20 arası gider var...
  5. UyumsuzSami

Çözüldü✓ HP Victus Aldım Hiç Memnun Değilim

Evet arkadaşlar Cihaz söküp macun yeniledi adamlar sanki çorba kaşık ile macun sürmüş :) artık cihaz 0 ısınma güzel tarafı gpu artık 30 derece geçmiyor :) 25 ile 29 derece arası geziyor.
  6. UyumsuzSami

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4060 Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM - 24.349 TL

Anladım hocam hayrlısı olsun araba anladım evde aldım leptop garip oldu :)
  7. UyumsuzSami

Superonline 1000 mbps 349₺ 🔥

6e yanlış yazdım 6e 2.5g için şuanda düz wifi 6 yeterli üst ekran görüntüleri paylaşdım.
  8. UyumsuzSami

1Tb M2 Gen.4 SSD Önerisi

Samsung 980 pro öneririm 1450 tl 500 gb almışdım:) 1685029651 Defalarca TBW testler yapıldı bu TBW takmayın şuanda biz sistem odasında 60 tane TBW bitmiş ssdleri var hepsi hala son hızda çalışıyor ama sözde TBW bitik :)
  9. UyumsuzSami

Steam server yoğun olursa bunda süperonline :) ne yapabilir. Siz internet hızınızı steam göremi ayarlıyorsunuz eğer böyle yapıyorsanız büyük bir hata :) steam 600 mbit üstüne limit uyguluyor çünkü. en temiz microsoft dowland yapıp görmek ki ben çok rahat :) 950 980 mbitleri görüyorum...
  10. UyumsuzSami

20K ya laptop önerisi

lafını dinlemedim peki sence şimdi bunu satsam kaça ? gider kaça koyum sence internete.
  11. UyumsuzSami

20K ya laptop önerisi

Abimde aynısı söyledi:) Bakır olsaydı ısıyı fan ile dışarı atabilrisin şuanda fanlar soguk hava geliyor ? ama klavye sıcak ? bakır olmadı için sıcak tam alıp atamıyor %60 65 alıyor sıcak. Düşün fan soguk hava geliyor dışarı ama leptop sıcak:D
  12. UyumsuzSami

20K ya laptop önerisi

Çok teşekkürler. Birde 3 tane alındı 1 tane değil :) ama cover kasa diye kötülene Gigabyte bile bakır koymuş adamlar :) Peki bakır olmadı için ne oluyor ? sıcaklık kasa üstünde gidiyor :) buda klavye ısıtıyor. mesela huawei %100 anakart üstünde full bakır yapmışlar söksen satsan ? nerden...
  13. UyumsuzSami

20K ya laptop önerisi

Çünkü tarafsız olmak zorundasın. Kaldıki ben 2015 gigabtre kullandım sen ısınma var diyince :) ki bir çok yabancı forumda hp daha iyi sogutma olduğunu söyliyorlar:) Bende araştırım görüm. Sizin gibi bir arkadaş önerdi hp aldım şuanda iade olmuyor ve zararına koyum satıcam. İade olmuyor direk...
  14. UyumsuzSami

20K ya laptop önerisi

otur izle tabi ingilizce varsa :) Hp gelirsek peş para etmez ısınan bir cihaz 70 derece çalışan bir kasa 23.500 aldım pişmanım. ve sizin gibi öneri bulunanlar yüzünden aldım sonuç bu. 1685010605 Şu hale bak adamlar full bakır kullanmış nvmelerin altı boş ? hp gibi gidip alüminyum, kullanım...
  15. UyumsuzSami

20K ya laptop önerisi

O zaman sende daha iyi öneri bulun ? okey. adam fiyat göre bende öneri bulundum.
  16. UyumsuzSami

20K ya laptop önerisi

Ya arkadaş ben önerimi sundum :) hp koydum diğer markaları koydum. almak isteyen alır nokta: Varsa daha iyileri sende koyarsın ortaya olur biter
  17. UyumsuzSami

Intel 12500H RTX 4050 Notebook 19.999 TL

Isınması nasıl ? klavye kısmı varmı ısınma ?
  18. UyumsuzSami

20K ya laptop önerisi

Alev derken ? HP alevsiz mi ? bende varda ne oluyor ? hp victus Ayrıca ona rağmen hp eklemişim.
  19. UyumsuzSami

İnternetim Çok Yavaş

Benim telefon daha fazla : 16 mbit resmen rezillik yıl olmuş 2023
  20. UyumsuzSami

Siz bence BTK başvurun İİS firması kursun en iyisi:) 4 yıldır süperonline kullanıyorum 4 kere kesinti oldu :) ping bazen saçmaladı doğru ama sonra düzeldi. Türknet gibi yalancı değilller 1000 daireden imza topladık 2 yıldır hala gelecekler. 1685009037 Neden yanlış yönlendiriyorsun? dostum ...
Geri