20K ya laptop önerisi

Reaksiyon skoru
82
Bütçe
20000
Max 20 k olacak şekilde laptop önerisi.
Eğer max 13-15k sistem tavsiyeniz varsa açığım AMD ekran kartı olmasın özellikle çünkü bir akrabam rx6800 kulanıyor çok pişman her güncellemeden sonra çökmeler vs.

Eğer max 13-15k sistem tavsiyeniz varsa açığım AMD ekran kartı olmasın özellikle çünkü bir akrabam rx6800 kulanıyor çok pişman her güncellemeden sonra çökmeler vs.
Laptop olarak bunu öneririm
Bütçe arttırma şansın varsa daha iyi cihazlar var ama ciddi bi artış lazım

Windows ayarlarında ve firmanın kendi windows kullanıyorsa normal :)

Leptop üreticileri windows işine ek uygulama bulundurur zamanla bozulsun servis gelsin diye :)

Sizce AMD ekran kartı üreticil mühendisler salakmı ? sürekli çöken ekran kartı yapsın :)

kanka neden mantıksız öneriler yapıyorsun attığın acer ve gıgaybte kasalar alev gibi
victus konusunda ekran kartı ağırlıklı alsa daha iyi olur
arkadaşlar lütfen bilip bilmeden önermeyin

kanka neden mantıksız öneriler yapıyorsun attığın acer ve gıgaybte kasalar alev gibi
victus konusunda ekran kartı ağırlıklı alsa daha iyi olur
arkadaşlar lütfen bilip bilmeden önermeyin
Alev derken ?
HP alevsiz mi ? bende varda ne oluyor ? hp victus

Ayrıca ona rağmen hp eklemişim.

Alev derken ?
HP alevsiz mi ? bende varda ne oluyor ? hp victus
hp victus hespinden daha iyi çünkü önerdiğin acer ve gıgaybte kasaları alev kasayı soğutamıyorlar 3050 li alacaksa çok daha iyi seçenekler var
lütfen bilmiyorsanız önermeyin dostlar tamamen iyi niyetimle söylüyorum ezikleme gibi bi derdim yok

hp victus hespinden daha iyi çünkü önerdiğin acer ve gıgaybte kasaları alev kasayı soğutamıyorlar 3050 li alacaksa çok daha iyi seçenekler var
lütfen bilmiyorsanız önermeyin dostlar tamamen iyi niyetimle söylüyorum ezikleme gibi bi derdim yok
Acerın soğutması iyi diye biliyorum kasadan kasaya değişiklik gösteriyor bilmiyorum ama gigabyte ın pre versiyonları dışında kasası baya kötü monster kasalarından cayır cayır yanar.

Ya arkadaş ben önerimi sundum :) hp koydum diğer markaları koydum. almak isteyen alır nokta:

Varsa daha iyileri sende koyarsın ortaya olur biter

Acerın soğutması iyi diye biliyorum kasadan kasaya değişiklik gösteriyor bilmiyorum ama gigabyte ın pre versiyonları dışında kasası baya kötü monster kasalarından cayır cayır yanar.
acerın eski kasaları alev gibi yeni nesil kasaları eskiye göre çok daha iyi
Ya arkadaş ben önerimi sundum :) hp koydum diğer markaları koydum. almak isteyen alır nokta:

Varsa daha iyileri sende koyarsın ortaya olur biter
sen yanlış öneri yaparsan adamda ben bunda karar kıldım deyip alırsa
düşünsene adama buraya bilmediği için soruyor sende ona kasa öneriyorsun he bu önerildiği diyor bilmeden alıyor ve tada boşa giden para ve zaman

acerın eski kasaları alev gibi yeni nesil kasaları eskiye göre çok daha iyi

sen yanlış öneri yaparsan adamda ben bunda karar kıldım deyip alırsa
düşünsene adama buraya bilmediği için soruyor sende ona kasa öneriyorsun he bu önerildiği diyor bilmeden alıyor ve tada boşa giden para ve zaman
O zaman sende daha iyi öneri bulun ?
okey.
adam fiyat göre bende öneri bulundum.

okey.
Tamamda kardeşim adamın gözüne senin önerdiğin daha iyi gelse alsa pişman olacak atacaksan bari yanına bi parantez aç fikrim yok sadece iyi göktü attım diye zaten pc almak tr şartlarında zor bide adam hataya düşmesin.

okey.
mevzuyu hala anlamadım adam fiyat yazmış ama bilmeden saçma sapan cihazlar önermişsin akakçeden fiyat miktarını filtreleyip gelip buraya yapıştırıyorsunuz yanlış yanlış öneriler veriyorsunuz
bunu tek yapan sende değilsin her bilmeyen atlıyor bilmiyorsanız cevap yazmayın başka konulara bakın lütfen

Geri