20K ya laptop önerisi

mevzuyu hala anlamadım adam fiyat yazmış ama bilmeden saçma sapan cihazlar önermişsin akakçeden fiyat miktarını filtreleyip gelip buraya yapıştırıyorsunuz yanlış yanlış öneriler veriyorsunuz
bunu tek yapan sende değilsin her bilmeyen atlıyor bilmiyorsanız cevap yazmayın başka konulara bakın lütfen

otur izle tabi ingilizce varsa :)

Hp gelirsek peş para etmez ısınan bir cihaz 70 derece çalışan bir kasa 23.500 aldım pişmanım.

ve sizin gibi öneri bulunanlar yüzünden aldım sonuç bu.
Post automatically merged:

Şu hale bak adamlar full bakır kullanmış nvmelerin altı boş ? hp gibi gidip alüminyum, kullanım nvmeleri sıkıştırmamış.

Screenshot_1.png

otur izle tabi ingilizce varsa :)

Hp gelirsek peş para etmez ısınan bir cihaz 70 derece çalışan bir kasa 23.500 aldım pişmanım.

ve sizin gibi öneri bulunanlar yüzünden aldım sonuç bu.
madem öyle neden hp önerdin başta hani ısınıyor alev gibi ya :D
sizin gibi dediğin insan ne kadar süredir bu işlerde bi bilsen
hatamız olmuşmudur olmuştur ama düzelmişizdir
madem aldın cihaz 70 derecede çalışıyor iade etseydin alanlar sorun yaşamıyor mu yaşıyor ama şuda var teknolojide şans faktöride var aldığın cihazın linkini atarmısın yeni aldıysan hangi cihazı aldığını biliyorum sanırım

bu testler ilginçmiş ama genede gereksiz pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
gıgaybte madem eminsin neden konularda ısınması var mı diye araştırıyorsun :D?

madem öyle neden hp önerdin başta hani ısınıyor alev gibi ya :D
sizin gibi dediğin insan ne kadar süredir bu işlerde bi bilsen
hatamız olmuşmudur olmuştur ama düzelmişizdir
madem aldın cihaz 70 derecede çalışıyor iade etseydin alanlar sorun yaşamıyor mu yaşıyor ama şuda var teknolojide şans faktöride var aldığın cihazın linkini atarmısın yeni aldıysan hangi cihazı aldığını biliyorum sanırım

bu testler ilginçmiş ama genede gereksiz pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
gıgaybte madem eminsin neden konularda ısınması var mı diye araştırıyorsun :D?
Çünkü tarafsız olmak zorundasın.

Kaldıki ben 2015 gigabtre kullandım sen ısınma var diyince :) ki bir çok yabancı forumda hp daha iyi sogutma olduğunu söyliyorlar:)
Bende araştırım görüm.

Sizin gibi bir arkadaş önerdi hp aldım şuanda iade olmuyor ve zararına koyum satıcam.

İade olmuyor direk magazadan alınmasından dolayı internet olsaydı oluyordu.

23.500 aldım birde indirim girmiş.

WhatsApp Image 2023-05-19 at 20.04.41.jpeg

İnsan şunda bir bakır kullanır soğutma hiçmi bunlarda utanma yok . kötülediğiniz Gigabyte bile bakır var ayıpdır.

Çünkü tarafsız olmak zorundasın.

Kaldıki ben 2015 gigabtre kullandım sen ısınma var diyince :) ki bir çok yabancı forumda hp daha iyi sogutma olduğunu söyliyorlar:)
Bende araştırım görüm.

Sizin gibi bir arkadaş önerdi hp aldım şuanda iade olmuyor ve zararına koyum satıcam.

İade olmuyor direk magazadan alınmasından dolayı internet olsaydı oluyordu.

23.500 aldım birde indirim girmiş.

Alıntıyı görüntüle

İnsan şunda bir bakır kullanır soğutma hiçmi bunlarda utanma yok . kötülediğiniz Gigabyte bile bakır var ayıpdır.
1 olarak kanka o açıdan bende sana katlıyorum ama hpnin soğutması daha iyi her türlü arada düşük miktarda fark olsada
2 olarak geçmiş olsun aldığın cihazın bu kadar sıkıntılı olması insanı çok sinir eder ve üzer
3 olarak sana bunu kim önerdiyse çok temiz kazık atmış 17 18 kya daha iyi cihazlar gördüm
BÜYÜK G.O.

1 olarak kanka o açıdan bende sana katlıyorum ama hpnin soğutması daha iyi her türlü arada düşük miktarda fark olsada
2 olarak geçmiş olsun aldığın cihazın bu kadar sıkıntılı olması insanı çok sinir eder ve üzer
3 olarak sana bunu kim önerdiyse çok temiz kazık atmış 17 18 kya daha iyi cihazlar gördüm
BÜYÜK G.O.
Çok teşekkürler.
Birde 3 tane alındı 1 tane değil :)
ama cover kasa diye kötülene Gigabyte bile bakır koymuş adamlar :)
Peki bakır olmadı için ne oluyor ? sıcaklık kasa üstünde gidiyor :)
buda klavye ısıtıyor.

mesela huawei %100 anakart üstünde full bakır yapmışlar söksen satsan ? nerden bakasan 1 2 bin tl fazla bakır çıkar :)

huawei istedigin kadar zorla 40 derece üstüne çıkamıyor haha :D
Post automatically merged:

ve terkrar ediyorum 2.5 inç disk koyma ile 2 nvem olması ve bakır olması ile .
gigabyte diyorum ben :) hp satıcam onu alıcam:)

Çok teşekkürler.
Birde 3 tane alındı 1 tane değil :)
ama cover kasa diye kötülene Gigabyte bile bakır koymuş adamlar :)
Peki bakır olmadı için ne oluyor ? sıcaklık kasa üstünde gidiyor :)
buda klavye ısıtıyor.

mesela huawei %100 anakart üstünde full bakır yapmışlar söksen satsan ? nerden bakasan 1 2 bin TL fazla bakır çıkar :)

huawei istedigin kadar zorla 40 derece üstüne çıkamıyor haha :D
ama ne kadar zorlayabilirsin oda var sonuçta oyuncu laptopu değil :D
öte yandan hp beni şaşırttı oyuncu bilgisayarında kullanmalarını beklerdim
tekrardan geçmiş olsun bir dahakine daha dikkatli ol aga ve mümkünse lenovo al benim favori markamdır

ama ne kadar zorlayabilirsin oda var sonuçta oyuncu laptopu değil :D
öte yandan hp beni şaşırttı oyuncu bilgisayarında kullanmalarını beklerdim
tekrardan geçmiş olsun bir dahakine daha dikkatli ol aga ve mümkünse lenovo al benim favori markamdır
Abimde aynısı söyledi:) Bakır olsaydı ısıyı fan ile dışarı atabilrisin şuanda fanlar soguk hava geliyor ? ama klavye sıcak ? bakır olmadı için sıcak tam alıp atamıyor %60 65 alıyor sıcak.
Düşün fan soguk hava geliyor dışarı ama leptop sıcak:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri