Arama sonuçları: *

• Users: SynaX
  • Order by date
  1. S

Full Beyaz Sistem Hakkında Tavsiye rica ediyorum

teşekkür ederim.
  2. S

Önerebileceğin grup var mı hocam. Facebook kullanmadığım için yabancıyım oraya
  3. S

Arkadaşlar Selam, Her bir parçasını ayrı ayrı toplayarak dizdiğim bilgisayarımı satmak istiyorum. Fakat fiyat konusunda karar kılamadım. Tavsiyeleriniz nedir? Ne kadar rahatlıkla satılabilir? Sistem; Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX 3080 White İşlemci: AMD Ryzen5 5600 Anakart: Asus Rog Strix...
  4. S

Valorant Gece Pazarınızı Paylaşın

Gece pazarı ne zaman geldi?
  5. S

Ekran kartlarına neden zam geldi??

Düşer düşer, bayram indirimi öncesi bindirim bu.
  6. S

Valorant iyon vandal alınır mı??

Vandal skinin yoksa alınabilir. Fakat beklerim daha güzelinin gelmesini dersen bence alınmaz.
  7. S

Yardım Max 8K Beyaz kasa önerisi

NZXT H5 Elite kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim.
  8. S

RX 6900 XT Veya RTX 3080 İçin 750W PSU Yeterli Olur mu?

3080 ile 750W kullanıyorum yetiyor. Hatta arkadaşın dediği gibi 12v kanalı güçlü bir 650w bile yeter. Fakat ileride yükseltme ihtimalin hep olduğu için iyi bir 750W güzel olacaktır.
  9. S

Masaüstü PC için wifi adaptör önerisi lazım?

Bilgim var dersem yalan olur, zamanında alırken videolar izleyerek verimliliklerine bakarak almıştım. Aldığımdan da memnunum. Fakat diğeri hakkında yorum yaparsam hatalı olabilir.
  10. S

Masaüstü PC için wifi adaptör önerisi lazım?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BXH28CND?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Ben bunu kullanıyorum, gayet güzel verimli. Fakat FPS oyunları oynuyorsan 30-45 dakikada bir 2 saniyelik ping giriyor. Bu belki benim internetime özeldir bilemem, ama tavsiye ederim.
  11. S

ChatGPT hangi plan daha mantıklı?

Nerden alırsan sadece oradan kullanabiliyorsan, senin telefondan mı yoksa bilgisayardan mı kullanacağına bağlı. Ama telefondan alsan da bilgisayardan kullanabiliyorsan ucuz olanı tercih et. Ödeme tiplerinde Dolar ve TL farklılık gösterebiliyor. Örn: Tradingwiev adlı sitede dolar üzerinden ödeme...
  12. S

ChatGPT hangi plan daha mantıklı?

ne kadar fark edebilir ki bence hiç uğraşma kendine ait hesapla kendi uygulamasından al.
  13. S

🔥İndirim Xiaomi Pad 7 + Klavye 15.699 TL

Klavye de hediye olarak gözükmüyor. 1740991058 ilerleyince gözüküyormuş
  14. S

2025te 3080 alınır mı?

Dostum 2 senedir kullanıyorum 5600 ve 3080 li sistem. 1080p de hiç darboğaz yemedim. Durumun ona yetiyorsa ki 28K güze bi fiyat, gayet alınabilir. Darboğaz diyenlere aldırma 1740724969 28 abartı bi fiyat olacak o. Bu fiyata daha güzel sistem toplarsın. Ama bu sistemi almak istiyorsan da 22k dan...
  15. S

KASAYI TEMİZLEMEK İÇİN KOMPRESÖR VEYA FÖN MAKİNESİ ÖNERİSİ

Normal fön makinası işini görmüyor mu?
  16. S

Baba yapışın 4080'ler geldi,!

Bedava, çektim 2 tane.
  17. S

Monitör Alırken Vatan mı Amazon mu tercih edilmeli?

Muhtemelen çalışan veya şube ile alakalıdır. Evinin yakınlarındaysa gidip konuşmanı tavsiye ederim. Öncesinde konuşursan belki ılımlı yaklaşabilirler, sonuçta satıştan prim alacaklar ve ay sonu. Eğer herhangi bir sorunda değişim yapılır gibi bir cevap alırsan, oradan satın almayı düşünürsün...
  18. S

Monitör Alırken Vatan mı Amazon mu tercih edilmeli?

Amazonun güvenilirliği tartışılmaz, fakat ben elden almayı tercih ederim. Vatanda satın aldıktan sonra test yapsan bile sorun olmaz. Orada açılıp karşılarında test yapacağın için olası bir ölü piksel durumunda direkt yardım alabiliyorsun diye biliyorum.
  19. S

Samsung OLED TV 65S90C alınır mı?

Eskiden evet piksel yanma özelliğinden dolayı çok ılımlı bakılmıyordu OLED'lere. Fakat 2020 sonrası LG modellerinde piksel temizleme özelliği ile bu sorunun önüne geçildi. Aynı durum Samsung'larda var mı bilmiyorum.
  20. S

Samsung OLED TV 65S90C alınır mı?

Öncelikle bu kadar para verip bu kadar hassas bir ürünü kesinlikle internetten almanı tavsiye etmem. İkinci olarak, evlenirken ( 2 sene öncesi ) çok fazla araştırma yaptım videolar izledim testler yaptım, OLED teknolojisinde LG kesinlikle Samsung'a göre bir adım önde. Gerek sahne geçişlerinde...
Geri