Arama sonuçları: *

• Users: SynaX
  • Order by date
  1. S

2025te 3080 alınır mı?

Dostum 2 senedir kullanıyorum 5600 ve 3080 li sistem. 1080p de hiç darboğaz yemedim. Durumun ona yetiyorsa ki 28K güze bi fiyat, gayet alınabilir. Darboğaz diyenlere aldırma 1740724969 28 abartı bi fiyat olacak o. Bu fiyata daha güzel sistem toplarsın. Ama bu sistemi almak istiyorsan da 22k dan...
  2. S

KASAYI TEMİZLEMEK İÇİN KOMPRESÖR VEYA FÖN MAKİNESİ ÖNERİSİ

Normal fön makinası işini görmüyor mu?
  3. S

Baba yapışın 4080'ler geldi,!

Bedava, çektim 2 tane.
  4. S

Monitör Alırken Vatan mı Amazon mu tercih edilmeli?

Muhtemelen çalışan veya şube ile alakalıdır. Evinin yakınlarındaysa gidip konuşmanı tavsiye ederim. Öncesinde konuşursan belki ılımlı yaklaşabilirler, sonuçta satıştan prim alacaklar ve ay sonu. Eğer herhangi bir sorunda değişim yapılır gibi bir cevap alırsan, oradan satın almayı düşünürsün...
  5. S

Monitör Alırken Vatan mı Amazon mu tercih edilmeli?

Amazonun güvenilirliği tartışılmaz, fakat ben elden almayı tercih ederim. Vatanda satın aldıktan sonra test yapsan bile sorun olmaz. Orada açılıp karşılarında test yapacağın için olası bir ölü piksel durumunda direkt yardım alabiliyorsun diye biliyorum.
  6. S

Samsung OLED TV 65S90C alınır mı?

Eskiden evet piksel yanma özelliğinden dolayı çok ılımlı bakılmıyordu OLED'lere. Fakat 2020 sonrası LG modellerinde piksel temizleme özelliği ile bu sorunun önüne geçildi. Aynı durum Samsung'larda var mı bilmiyorum.
  7. S

Samsung OLED TV 65S90C alınır mı?

Öncelikle bu kadar para verip bu kadar hassas bir ürünü kesinlikle internetten almanı tavsiye etmem. İkinci olarak, evlenirken ( 2 sene öncesi ) çok fazla araştırma yaptım videolar izledim testler yaptım, OLED teknolojisinde LG kesinlikle Samsung'a göre bir adım önde. Gerek sahne geçişlerinde...
  8. S

Asus ROG Strix XG259QNS VS Dell Alienware AW2523HF

Bütçeni biraz bölüp masa + monitör daha mantıklı olacak gibi. Ama illa 2 seçenek arası diyorsan, Alienware 240hz kullanıyorum fazlasıyla memnunum herhangi bir kronik sorunla karşılaşmadım. Rog Strix de Asus'un baba modeli, sorun yaratacağını düşünmem ama kullanmadığım için bir bilgim yok.
  9. S

Yan monitör ne almalıyım

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-t450-lf24t450fqrxuf-24-5ms-full-hd-freesync-pivot-ips-led-fiyati,1276941225.html 2. monitör olarak ideal ve uygun
  10. S

Litecoin çekeyim mi tutayım mı

Muhakkak ki uzun vadede kara geçirir fakat ihtiyacını karışılıyorsa düşünmeden çek. Kaldı ki eline geçecek LTC miktarı da çok değil, o yüzden değmez
  11. S

Dell allienware AW2523HF alınır mı?

Ben valoda üst sıralara oynayan bir oyuncu değilim ama konu monitörü kullanıyorum hatta beyaz olanı. Fazlasıyla memnunum, tavsiye ederim.
  12. S

Yardım Arabam fazlamı yakıyor ?

Dostum Km'de 4.5 yakıyorsa 100km de 450TL yakması gerekmiyor mu? Yoksa bildiğimiz matematik mi değişti. 1960 TL'ye nerden baksan 41 LT benzin gelir, bununla da 100km yapman fazlasıyla mantıksız gibi. Bence hesaplamanı bir daha yap bende 1.4T Benzinli Astra var şehir içi 9Lt yakıyorum ki...
  13. S

💥Cep telefonu taksit sayısı değişti 💥

3 taksit imkanı kalkmamış mıydı? Geri mi getirdiler?
  14. S

🔥🚨 BİTCOİN 100.000 $'I AŞTI!

hadi bee.. Kaçırdım ben orayı TR'den %90 vergiyle aldım. Ama kayıt ücretleriyle aynı fiyata geliyor zaten.
  15. S

Beyler monitör arkadası Ambilight ve üstüne beyaz isik alcam

https://tr.aliexpress.com/item/1005006984051169.html?srcSns=sns_Copy&sourceType=561&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000204516959&aff_fcid=1d7cd029a2ae42a6bfcbc242e4efa11c-1733379151530-02260-_oo4rBNb&tt=MG&aff_fsk=_oo4rBNb&aff_platform=default&sk=_oo4rBNb&aff_trace_key...
  16. S

🔥🚨 BİTCOİN 100.000 $'I AŞTI!

Hala çok ucuz, almayan kalmasın. Yılbaşından sonra çok zam gelecek diyorlar, ben çektim 2 tane eyvallah.
  17. S

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

valla reis bende öyle 25 gündür hazır karttayım 5 gün sonra faturalıya geçeceğim tekrar umarım yararlanabilirim bu kampanyadan
  18. S

Liseyi terk ediyorum napmalıyım?

Açık lise dediğin yerde de ders çalışman gerekiyor, belli ki ders çalışmayı seven biri değilsin. O yüzden akşam liseleri var ücretini verip okuyorsun sonunda lise mezunu olmuş oluyorsun. Fakat muhakkak liseyi bitir. Dışlamak için yazmıyorum asla ama şuan temizlik görevlileri alımında bile lise...
  19. S

Razer blackshark v2 x mi yoksa steelseries arctis nova 1 alınır

Aynı ikilemde kalıp steelseries aldım. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Giriş seviyesi yeterli bir kulaklık fakat mikrofonu problem yaratabiliyor. Göz önünde bulundurulması gerek.
  20. S

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

imzamı atar +1 yazarım.
Top Bottom