Arama sonuçları: *

1. U

dengesiz gpu değerleri

windows msrt taraması mı?
  2. U

dengesiz gpu değerleri

güç tüketimi de dahil değerler zaten sste var psu 550w belki yetersizdir diye düşündüm ama şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı daha yeni başladı o yüzden anlamadım
  3. U

dengesiz gpu değerleri

bilgisayarda 2 3 gündür bi dengesizlik var valorant 300+ fps olmasına rağmen 60hz gibi geliyor fps drop yok ama oyun akıcı değil forzada normalde 150+ fps alırken geçen gün 50fps aldım monitörün kablosunu çıkarıp takınca düzeldi ne alaka bilmiyorum bu ss de valorantta poligonda aldığım değer...
  4. U

Çözüldü✓ gpu kullanımı dengesiz

valorant poligonda aldığım değer. çok saçma değil mi bi sıkıntı olduğu çok belli bilgisi olan lütfen bi şey söyleyebilir mi daha yeni aldım çok huzursuz etti böyle olması
  5. U

Çözüldü✓ gpu kullanımı dengesiz

bilgisayarımda son 2 3 gündür bi sıkıntı var başta valorantta fark ettim 300 400 fps olmasına rağmen oyun akıcı gelmemeye başladı forzaya girdiğimde önceden 200 civarı fps alırken 50 fps aldım discordda arkadaşlarıma yayın açıp kliplerimi izlerken klipler donuyor fps drop vs yaşamıyorum ama bi...
  6. U

Klasgame gpay ilde ödeme

ben yükleyince direkt siteye geri yönlendiriyor gelmesi gerekirdi şimdiye normalde ama bilmiyorum
  7. U

monitör içinden çıkan tissue tape

monitör kutusu içinden üçgen şeklinde bi tarafı yapışkan diğer taraf plastik bi şey çıktı ne işe yaradığını bilen var mı monitör gamebooster 2418cf
Top Bottom