Knnmw 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 6,934 Dahası Reaksiyon skoru 3,369 İsim Kaan 30 Mayıs 2023 #1 arkadaşlar gpay ile ödeme yaptım komisyonla falan 108tlyi çekti ama klasgame hesabıma para gelmedi kaç dakika içinde geliyor
arkadaşlar gpay ile ödeme yaptım komisyonla falan 108tlyi çekti ama klasgame hesabıma para gelmedi kaç dakika içinde geliyor
U ugurcan23 80+ Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim uğurcan 30 Mayıs 2023 #2 kAAnŞ yazmış: arkadaşlar gpay ile ödeme yaptım Alıntıyı görüntüle komisyonla falan 108tlyi çekti ama klasgame hesabıma para gelmedi kaç dakika içinde geliyor Devamı için tıklayın... ben yükleyince direkt siteye geri yönlendiriyor gelmesi gerekirdi şimdiye normalde ama bilmiyorum
kAAnŞ yazmış: arkadaşlar gpay ile ödeme yaptım Alıntıyı görüntüle komisyonla falan 108tlyi çekti ama klasgame hesabıma para gelmedi kaç dakika içinde geliyor Devamı için tıklayın... ben yükleyince direkt siteye geri yönlendiriyor gelmesi gerekirdi şimdiye normalde ama bilmiyorum
Knnmw 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 6,934 Dahası Reaksiyon skoru 3,369 İsim Kaan 30 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ugurcan23 yazmış: ben yükleyince direkt siteye geri yönlendiriyor gelmesi gerekirdi şimdiye normalde ama bilmiyorum Devamı için tıklayın... doğrulamayı yapmamışım şimdi yaptım oldu.
ugurcan23 yazmış: ben yükleyince direkt siteye geri yönlendiriyor gelmesi gerekirdi şimdiye normalde ama bilmiyorum Devamı için tıklayın... doğrulamayı yapmamışım şimdi yaptım oldu.