Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Video izlerken değişik bir şey oluyor.

Evet bende onu kapatınca düzeldi. Sende düzeldi mi? 1686432140 Olsun kral dursun burada.
  2. M

Çözdüm lan sonunda çözdüm! Arkadaşlar tarayıcınızın ayarlarından donanım ivmesini kapatın hepsi bu.
  3. M

Onu sabah fark ettim ama hiç bir işe yaramıyor. Deli oldum günlerdir ya.
  4. M

Monitörü götürdüm farklı bir sistemde test ettiler sorun çıkmadı.
  5. M

Hocam renklere dikkat edersen çok değişik bir bozulma var fakat videoyu aşağı yukarı oynatınca düzeliyor bırakınca tekrardan bozuluyor YouTube üzerinden bak ne demek istediğimi anlayacaksın.
  6. M

Daha önce çözmeye çalıştın mı? Bir de bende oyunlarda bu kadar kötü olmuyor hatta neredeyse hiç olmuyor sadece video izlerken oluyor.
  7. M

Arkadaşlar daha yepyeni RTX 3060Ti R5 5600 16GB Ram sistem topladım fakat video izlerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum sorun nedir anlamadım ilk başta color-banding sandım ve bunun üzerinden yola çıktım ama hiç bir sonuca ulaşamadım belki başka bir sorundur diye düşünüyorum. Gördüğünüz gibi...
  8. M

Karanlık yerlerde görüntü acayip bozuluyor

Ekran kartı driverlar en gücncel versiyonda. Sorun monitörde mi ekran kartında mı onu anlayabilsem mağazaya gidip iade/değişim yapacağım da sorundan tam emin değilim. Galiba kokple bilgisayarı sırtlayıp götüreceğim.
  9. M

Hocam daha önce HDMI kullanmıştım şu an Display Port takılı herhangi bir değişim yok.
  10. M

Arkadaşlar monitör ASUS TUF VG249Q1R. Zaten çok karanlık gösteriyor parlaklığı fullememe rağmen. Oyunlarda veya videolarda da karanlık yerlere gelince rezil bir görüntü çıkıyor ortaya fotoğraflara bakarsanız beni daha iyi anlayacaksınız.
  11. M

RDR 2 oynarken oyun çöktü

Arkadaşlar sistem. RTX 3060 Ti ekran kartı. R5 5600 işlemci. 16 GB 3200 MHz. RAM. ASUS Prime B550M-K anakart. Oyunu açtığımda kasadan değişik bir ses geldiğini fark ettim. Menüye geçince kesiliyor azalıyor oyuna girince şiddeti artarak gelmeye devam ediyor ve tam ses gittiğinde oyun çöküyor...
Top Bottom