Arkadaşlar monitör ASUS TUF VG249Q1R. Zaten çok karanlık gösteriyor parlaklığı fullememe rağmen. Oyunlarda veya videolarda da karanlık yerlere gelince rezil bir görüntü çıkıyor ortaya fotoğraflara bakarsanız beni daha iyi anlayacaksınız.
Hocam daha önce HDMI kullanmıştım şu an Display Port takılı herhangi bir değişim yok.görüntü kablosunu değiştirip dener misin ?
ekran kartı driverlarını kontrol et. Birde windows güncellemelerini yaparken isteğe bağlı güncelleştirmeler diye bi seçenek çıkıyor. Onu yaptıysan driver ile uyumsuz çalışma ihtimali var başıma gelmişti benzer şekilde görüntü bozulmuştuHocam daha önce HDMI kullanmıştım şu an Display Port takılı herhangi bir değişim yok.
Ekran kartı driverlar en gücncel versiyonda. Sorun monitörde mi ekran kartında mı onu anlayabilsem mağazaya gidip iade/değişim yapacağım da sorundan tam emin değilim. Galiba kokple bilgisayarı sırtlayıp götüreceğim.ekran kartı driverlarını kontrol et. Birde windows güncellemelerini yaparken isteğe bağlı güncelleştirmeler diye bi seçenek çıkıyor. Onu yaptıysan driver ile uyumsuz çalışma ihtimali var başıma gelmişti benzer şekilde görüntü bozulmuştu