Arama sonuçları: *

1. SullivianKing

Windows 10'dan Linuxa

Teşekkür ederim :)
  2. SullivianKing

Windows 10'dan Linuxa

Sadece oyun oynarken ve işlerimi yaparken sorun çıkarmasını istemiyorum rahat olması yeter 1755766756 Tamamdır müsait olduğum vakit incelicem onun dışında başka öneri gelirse onlarada bakarım çünkü yeni ssd ile birlikte geçicem
  3. SullivianKing

Windows 10'dan Linuxa

ryzen 5 5600 ve rx 6650 xt var sistemimde
  4. SullivianKing

Windows 10'dan Linuxa

Merhaba öncelikle windows 11'e hiç güvenmediğimi söylemek istiyorum ve bu yüzden windows 10'dan 11'e geçmek istemiyorum o yüzden linux hakkında bilgi almak istiyorum genel olarak çalıştığım için bilgisayara pek oturamıyorum ama oyun oynamak,fl studio ile müzik prodüksiyonu yapmak ve...
  5. SullivianKing

Mavi Ekran PC açılmıyor yardım edin

internet kafeye git orada youtubedan izleyerek yap recep baltas video yapmisti detayli bir tane.
  6. SullivianKing

Çözüldü✓ Bilgisayar toplamak için yardım lazım

onu diyorum bende 😁 1686764968 bence kutuyu gönderiyorlar kart yerine
  7. SullivianKing

Evet bende ona baktim kart yukseltebiliyorsam 3090 yapcaktim ama gorukmuyor zaten ilk defa pc alicam o yuzden dikkatliyim biraz daha.
  8. SullivianKing

Tamam o zaman bakayim bi pc ye ayarlayayim kendime gore az daha oyle alirim duruma gore bide bir sey sorucam yaz sonuna kadar fiyatlar articak değil mi?
  9. SullivianKing

guvenilir site mi normalde it*pya dan toplamayi denedim 25 k oluyordu max bunu gorunce guvenemedim zaten aynı seylerle 25k olmuştu.
  10. SullivianKing

Ekipmana gerek yok ama monitör lazim bide yazmayi unutmuşum.
  11. SullivianKing

Bilgisayar toplamayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim bütçem maksimum 25k(ekipmana gerek yok sadece monitör gerekli).
Geri