Çözüldü✓ Bilgisayar toplamak için yardım lazım

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
25000
Bilgisayar toplamayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim bütçem maksimum 25k(ekipmana gerek yok sadece monitör gerekli).

Ekipmana gerek yok ama monitör lazim bide yazmayi unutmuşum.
10kya çok sağlam bi pc var upgrade edebilirsin yada kalan 15kyi monitor basabilirsin

10kya çok sağlam bi pc var upgrade edebilirsin yada kalan 15kyi monitor basabilirsin

guvenilir site mi normalde it*pya dan toplamayi denedim 25 k oluyordu max bunu gorunce guvenemedim zaten aynı seylerle 25k olmuştu.

guvenilir site mi normalde it*pya dan toplamayi denedim 25 k oluyordu max bunu gorunce guvenemedim zaten aynı seylerle 25k olmuştu.
bu sistemde 3060ti var diyor ama kartın hangi marka olduğunu göremiyoruz bi sroun var gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam o zaman bakayim bi pc ye ayarlayayim kendime gore az daha oyle alirim duruma gore bide bir sey sorucam yaz sonuna kadar fiyatlar articak değil mi?
bi destekden sor onaylat oyle al eğer alcaksan

Tamam o zaman bakayim bi pc ye ayarlayayim kendime gore az daha oyle alirim duruma gore bide bir sey sorucam yaz sonuna kadar fiyatlar articak değil mi?
dolar böyle giderse evet

bu sistemde 3060ti var diyor ama kartın hangi marka olduğunu göremiyoruz bi sroun var gibi

bi destekden sor onaylat oyle al eğer alcaksan

dolar böyle giderse evet
Evet bende ona baktim kart yukseltebiliyorsam 3090 yapcaktim ama gorukmuyor zaten ilk defa pc alicam o yuzden dikkatliyim biraz daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,226
Üyeler
192,652
Son üye
shadwobeta
Geri