Bilgisayar Toplamak İstiyorum

Yamaç

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
90.000
Öncelikle Merhaba, Oyun,video montajı ve yayın amaçlı oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Maalesef bilgisayar parçaları hakkında bilgim yok ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Bütçe olarak 90.000 TL param var. Monitörü bu bütçeden ayrı tutacağım öneriniz varsa sevinirim. Tercihen ekran kartı olarak ben MSI marka düşünüyorum. Ben hazır sistemden çok kendim toplamayı daha doğru buluyorum fakat bu konu hakkında sizlerin görüşlerini de merak ediyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

https://www.incehesap.com/magic-gold-tavsiye-sistem-fiyati-62721 hocam su tarz bisey fazlasıyla isini gorur kendin topladıgın fiyat farkı cok olacagını zannetmiyorum ben olsam ugrasmazdım yani ekran kartını msi istemenin ozel bi nedeni varmı
Ekran kartı olarak Asus kullandım fakat yaşamadığım sıkıntı kalmadı. Asus iyi bir firma fakat hep crash alıyordum inanılmaz ısınıyordu. Garantiye gönderdiğimde arıza yok denilip geri gönderiliyordu fakat arızalı olduğunu personel de söylüyordu. Bu yüzden güvenim de kalmadı. MSI hep duydum biliyorum da o yüzden tercih ettim en azından içime siner
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/magic-gold-tavsiye-sistem-fiyati-62721 hocam su tarz bisey fazlasıyla isini gorur kendin topladıgın fiyat farkı cok olacagını zannetmiyorum ben olsam ugrasmazdım yani ekran kartını msi istemenin ozel bi nedeni varmı
Atmış olduğunuz sisteme baktım, önceden de baktığım bir sistem ve çok beğenmiştim. Fakat markasını duymadığımdan dolayı galiba marka ismini bilmediğim parçalara çok güvenemiyorum. Genelde bilindik markalardan tercih ederim

Ekran kartında kafadan marka belirlemek cok saçma bir düşünce dostum.Senin belirlemen gereken şey Cpu ile Gpu olmalı.

Yayın yapacağınız için Ekran Kartı kesinlikle Nvidia olucak fakat açıklamada oyun oynarım, video montaj da yaparım yazmışsınız.Render hedefiniz ağırlıklıysa intel oyun ağırlıklı ise AMD işlemci tercih etmeniz lazım.Buna karar verirseniz sistem bakarım.

Yayın yapacağınız için Ekran Kartı kesinlikle Nvidia olucak fakat açıklamada oyun oynarım, video montaj da yaparım yazmışsınız.Render hedefiniz ağırlıklıysa intel oyun ağırlıklı ise AMD işlemci tercih etmeniz lazım.Buna karar verirseniz sistem bakarım.
Oyun ağırlıklı bir sistem düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımınız için 🙏

Yardımın için çok teşekkür ederim sağolun 😇🙏
Özelleştirme yapmadan da alabilirsin.Sadece ram gecikme değeri biraz yüksek,gereksiz özelleştirme yaparsan ürünün fiyat performans olayını düşürmüş olursun,çünkü yükseltme yapmak için istenilen rakam bana biraz yüksek geldi.Şimdiden hayırlı olsun.

Özelleştirme yapmadan da alabilirsin.Sadece ram gecikme değeri biraz yüksek,gereksiz özelleştirme yaparsan ürünün fiyat performans olayını düşürmüş olursun,çünkü yükseltme yapmak için istenilen rakam bana biraz yüksek geldi.Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim. Evet sistem gayet güzel. Sağolun 🙏🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri