Aynen dediğim gibi sorundan ışık sızmasından bahset meden 14 günlük cayma hakkınızı bildirmelisiniz ITOPYA‘ya fakat ütopya illaki sebebini soracaktır...
Yani hocam illaki tüketici hakem heyetiyle falan mı uğraşmam gerekiyor. 14 gün içinde zaten sebepsiz kolay iade hakkım yok mu benim yani? Şimdi iade etmeye...
ITOPYA’ya Işık sızmasından dolayı iade etmek istiyorum derseniz buna istinaden direk servis süreci başlatırlar uzar da uzar fakat bunlar gibi direk kendi...
2 sene önce msi marka ıps bir monitör almıştım ve sıfır ışık sızması vardı. Geçen haftadan beri aldığım iki monitörde ardarda bu sorunu yaşayacağım aklıma...
Ben yakın zamanda sekiz monitör denedim işık sızması olmayan IPS bir monitör denk gelmedi fakat kimin de biraz fazla kimininde minimum Işık sızması minimum...
Sürekli artan bir sorun değil ama sıcaklık değişiminden dolayı malzemelerin genleşmesi büzüşmesi sızan ışık miktarını artırabiliyor. Tam tersi çerçeve daha...
Selam dostlar. İtopya´dan Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 180Hz marka model yeni bir monitör aldım ancak bir kaç yerde ışık sızması var. Geçen haftada Fazeon...
İade etmelisin bence. Geçen gün yeni aldığım başka bir marka monitörde tek bir yerde olmasına rağmen iade ettim. Sonuçta bu olmaması gereken bir şey yani...