Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayarım için UPS önerisi

Selamlar. Yaşadığım evde apartman kaynaklı çok fazla ani elektrik kesintisi oluyor. Apartmanın elektrik hattında sıkıntı var yeni bina olmasına rağmen. Bilgisayarımı korumak için bana UPS önerisinde bulunur musunuz. 2-3 dakika tutsa bile yeter. Elektrik kesilince bilgisayarı güvenli bir şekilde...
  2. M

Hazır sistemde işlemci soğutucu montajında ne yapmam gerekiyor?

Selamlar. İtopyadan bir hazır sistem sipariş ettim. Kule tipi bir işlemci soğutucu ile beraber gelecek ancak zarar görmemesi için montaj yapılmadan yollanıyor sanırım. Benim bu montajı yaparken anakartı yerinden çıkarmam gerekiyor mu? Ayrıca elimde bir termal macun bulunmalı mı yoksa sürülmüş...
  3. M

Çözüldü✓ Laptop Fişe Takılı Değilken FPS Düşüsü

Buna yapabileceğin bir şey yok diye biliyorum. Her laptopun performansı fişten çekince düşer.
  4. M

Wifi Alıcı Önerisi tplink mi teknobab mi?

Bu iki wifi alıcıdan hangisi daha iyidir arkadaşlar. Sizce hangisini almalıyım kullanan oldu mu bu iki modelden birini? https://www.amazon.com.tr/dp/B0799C35LV/ref=asc_df_B0799C35LV1715551440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0799C35LV&linkCode=asn&psc=1...
  5. M

AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD

Kasayı ya vento ya da fsp yapmalısın
  6. M

RTX 5050 li bu sistem alınır mı?

Bu sistem sizce alınır mı arkadaşlar. Rtx 5050 olması pek içime sinmiyor ama her gün sitelere zam geliyor. 30k dan aşağı 5060 lı sistem kalmadı. https://www.gaming.gen.tr/urun/785825/maxima-5050-amd-ryzen-5-5600-tray-msi-geforce-rtx-5050-8g-shadow-2x-oc-8gb-32gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  7. M

Bu kasa ve psu güvenilir mi?

İşte imkan yok hocam ddr5 için :D zaten alırsam işlemciyi 5600 yaparım ama kasa ve psu ile ilgili hiç bir sey bulamadim forumlarda ve internette
  8. M

RTX 4060 ekran karti sistem

Bu sistemi bende gördüm ama içindeki Warp markası bileşenlere ait çok bir bilgi bulamadım. Monster gibi bazı bileşenlere sadece kendi etiketlerini mi basıyorlar acaba yoksa kendileri mi üretiyor. Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  9. M

Bu kasa ve psu güvenilir mi?

Selamlar. Linkteki hazır sistemdeki kasa ve psu güvenilir midir arkadaşlar kullanam veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-efraim-gigabyte-geforce-rtx5060-windforce-max-oc-8gb-ryzen-5-5500-16gb-ddr4-512gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-35895
  10. M

Sistem fiyatları neden bu kadar arttı?

O trt vergisi henüz kesinleşmedi bile gelip gelmiycegini ama gelmiş gibi zam yapiyorlar. Eger gelirse napicaklar hayal bile edemiyorum
  11. M

Sistem fiyatları neden bu kadar arttı?

Valla arkadaşlar site ismi vermiycem ama dün 5060 lı 27k olan sistem 36k ya cikti bugün. Baska bir sitede ise 31k olan 5060 li sistem bir kac saat önce 33.5k ya çıktı. Noldu herhangi bir seye yeni bir zam gelmedi halbuki. Tamamen keyfi yapilan zamlar şu fiyatların hic bir aciklamasi yok. Aksine...
  12. M

Pckolik 5060 sistem alınır mı

Evet evet anladım onu ama yinede sen kendin iyice bir araştır istedim kasının içindeki psu yu :D
  13. M

İnşallah kanka sağolasın :D ama psu ve kasayı sende bir araştır istersen 1st playerın kasa ve psu larından daha iyi olduğuna eminim ama yinede riske atılacak bir konu değil
  14. M

Kasa ve psu su çok daha iyi ben olsam bunu alırdım ama benim bütçe max 28k ben hala bekliyorum uygun bir sistem :D
  15. M

Dün aynı pc için konu açtım kimse cevap vermedi :D Her neyse ben almayı düşündüm başta ama ramlerin ddr4 olmasına rağmen cl22 değere sahip olması ve stok fan için bile 500 tl ek ücret istemesi ayrıca kasa ve psu kalitesi yüzünden vazgeçtim. Ama yinede en büyük etken ramlerin cidden kötü olması...
  16. M

Pckolik sitesi ve Bu sistem alınır mı?

Selamlar dostlar. Pckolik sitesinde şöyle bir sisteme denk geldim. https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/fp-s-v5-sistem-tavsiyesi-ryzen-5-5600-geforce-rtx-5060-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd Sizce bu sistem alınır mı? Ayrıca bu site güvenilir midir, daha önce sistem alıp sorun yaşayanlar oldu mu?
  17. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Gerçekten akıl tutulması günlerden geçiyoruz. Dümdüz RTX 5060 lı DDR4 sistemi leş gibi bir kasayla 32.500 e koymuşlar düşürecekleride max 30bin. Ben zaten çok daha kaliteli parçalarla 30-31K civarına böyle bir bilgisayar toplayabilirim. Nerede indirim? Nerede gaming gecesi? Çok büyük rezillik...
  18. M

Sistem bileşenlerim sorunsuz bir şekilde monte olur mu ve çalışır mı?

Sorunsuz monte olur ama kasayı değiştirebiliyorsan değiştirmeni öneririm. Öyle havadan ddr5 e geç diyenlere bakma herkes için o kadar kolay olmuyor o işler. DDR4 sistemlede gayet işini görürsün. İleride geçersin ddr5 ede.
  19. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

27K civarına 5060 lı sistem bekliyorum bakalım pek ümitli değilim ama...
  20. M

27K 5060 Sistem Tavsiyesi

Selamlar dostlar. Max 27k bütçem var. Video editörlük yaptığım için ekran kartında tercihim Nvidia. Rtx 5060 lı bir sistem önerebilir misiniz? Şu an yoksada sizce almak için ne kadar beklenilmeli?
Geri