Yani hocam illaki tüketici hakem heyetiyle falan mı uğraşmam gerekiyor. 14 gün içinde zaten sebepsiz kolay iade hakkım yok mu benim yani? Şimdi iade etmeye kalksam sorundan bahsetmeden kolay bir şekilde işlemez mi süreç?
2 sene önce msi marka ıps bir monitör almıştım ve sıfır ışık sızması vardı. Geçen haftadan beri aldığım iki monitörde ardarda bu sorunu yaşayacağım aklıma gelmemişti hiç valla hocam. Oyunların, dizilerin, videoların karanlık sahnelerinde hatta twitterda bile göze çok batıyor şu anki ışık...
İtopyada iade ile ilgili bir seçenek göremiyorum, müşteri hizmetlerini mi aramam gerekiyor. Valla bütçem max 4000tl bu fiyat bandınada en iyi bunu bulabilmiştim hocam.
Selam dostlar. İtopya´dan Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 180Hz marka model yeni bir monitör aldım ancak bir kaç yerde ışık sızması var. Geçen haftada Fazeon marka bir monitör almıştım onda da ışık sızması olduğu için iade etmiştim. Ancak bu iade işleri kargoya götürmeler falan beni baya bir...
İade etmelisin bence. Geçen gün yeni aldığım başka bir marka monitörde tek bir yerde olmasına rağmen iade ettim. Sonuçta bu olmaması gereken bir şey yani kusurlu ürün. O kadar para veriyoruz ayıplı mal kullanmamamız gerekiyor.
Selamlar. Yaşadığım evde apartman kaynaklı çok fazla ani elektrik kesintisi oluyor. Apartmanın elektrik hattında sıkıntı var yeni bina olmasına rağmen. Bilgisayarımı korumak için bana UPS önerisinde bulunur musunuz. 2-3 dakika tutsa bile yeter. Elektrik kesilince bilgisayarı güvenli bir şekilde...
Selamlar. İtopyadan bir hazır sistem sipariş ettim. Kule tipi bir işlemci soğutucu ile beraber gelecek ancak zarar görmemesi için montaj yapılmadan yollanıyor sanırım. Benim bu montajı yaparken anakartı yerinden çıkarmam gerekiyor mu? Ayrıca elimde bir termal macun bulunmalı mı yoksa sürülmüş...
Bu iki wifi alıcıdan hangisi daha iyidir arkadaşlar. Sizce hangisini almalıyım kullanan oldu mu bu iki modelden birini? https://www.amazon.com.tr/dp/B0799C35LV/ref=asc_df_B0799C35LV1715551440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0799C35LV&linkCode=asn&psc=1...
Bu sistem sizce alınır mı arkadaşlar. Rtx 5050 olması pek içime sinmiyor ama her gün sitelere zam geliyor. 30k dan aşağı 5060 lı sistem kalmadı. https://www.gaming.gen.tr/urun/785825/maxima-5050-amd-ryzen-5-5600-tray-msi-geforce-rtx-5050-8g-shadow-2x-oc-8gb-32gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/