mertdnz isimli üyenin son içerikleri

1. M

Monitör Işık Sızması İade Etmeli miyim?

Anladım hocam çok teşekkür ederim yardımın ve bilgilendirmelerin için
  2. M

Yani hocam illaki tüketici hakem heyetiyle falan mı uğraşmam gerekiyor. 14 gün içinde zaten sebepsiz kolay iade hakkım yok mu benim yani? Şimdi iade etmeye kalksam sorundan bahsetmeden kolay bir şekilde işlemez mi süreç?
  3. M

2 sene önce msi marka ıps bir monitör almıştım ve sıfır ışık sızması vardı. Geçen haftadan beri aldığım iki monitörde ardarda bu sorunu yaşayacağım aklıma gelmemişti hiç valla hocam. Oyunların, dizilerin, videoların karanlık sahnelerinde hatta twitterda bile göze çok batıyor şu anki ışık...
  4. M

İtopyada iade ile ilgili bir seçenek göremiyorum, müşteri hizmetlerini mi aramam gerekiyor. Valla bütçem max 4000tl bu fiyat bandınada en iyi bunu bulabilmiştim hocam.
  5. M

Selam dostlar. İtopya´dan Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 180Hz marka model yeni bir monitör aldım ancak bir kaç yerde ışık sızması var. Geçen haftada Fazeon marka bir monitör almıştım onda da ışık sızması olduğu için iade etmiştim. Ancak bu iade işleri kargoya götürmeler falan beni baya bir...
  6. M

2000 TL klavye önerisi

Redragon ucal pro k673wb-rgb-pro marka model klavye kullanıyorum. Baya bir memnunum tam senin fiyat bandında. Tavsiye ederim.
  7. M

Bime gelen monster alınır mı öğrenciye?

5050 li bir laptopa asla bu kadar para verilmez hocam
  8. M

Bu ışık sızması mı yoksa glow mu ? Monitör MSI 27" MAG 274QRFW 2k

İade etmelisin bence. Geçen gün yeni aldığım başka bir marka monitörde tek bir yerde olmasına rağmen iade ettim. Sonuçta bu olmaması gereken bir şey yani kusurlu ürün. O kadar para veriyoruz ayıplı mal kullanmamamız gerekiyor.
  9. M

Bilgisayarım için UPS önerisi

Selamlar. Yaşadığım evde apartman kaynaklı çok fazla ani elektrik kesintisi oluyor. Apartmanın elektrik hattında sıkıntı var yeni bina olmasına rağmen. Bilgisayarımı korumak için bana UPS önerisinde bulunur musunuz. 2-3 dakika tutsa bile yeter. Elektrik kesilince bilgisayarı güvenli bir şekilde...
  10. M

Hazır sistemde işlemci soğutucu montajında ne yapmam gerekiyor?

Selamlar. İtopyadan bir hazır sistem sipariş ettim. Kule tipi bir işlemci soğutucu ile beraber gelecek ancak zarar görmemesi için montaj yapılmadan yollanıyor sanırım. Benim bu montajı yaparken anakartı yerinden çıkarmam gerekiyor mu? Ayrıca elimde bir termal macun bulunmalı mı yoksa sürülmüş...
  11. M

Çözüldü✓ Laptop Fişe Takılı Değilken FPS Düşüsü

Buna yapabileceğin bir şey yok diye biliyorum. Her laptopun performansı fişten çekince düşer.
  12. M

Wifi Alıcı Önerisi tplink mi teknobab mi?

Bu iki wifi alıcıdan hangisi daha iyidir arkadaşlar. Sizce hangisini almalıyım kullanan oldu mu bu iki modelden birini? https://www.amazon.com.tr/dp/B0799C35LV/ref=asc_df_B0799C35LV1715551440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0799C35LV&linkCode=asn&psc=1...
  13. M

AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD

Kasayı ya vento ya da fsp yapmalısın
  14. M

RTX 5050 li bu sistem alınır mı?

Bu sistem sizce alınır mı arkadaşlar. Rtx 5050 olması pek içime sinmiyor ama her gün sitelere zam geliyor. 30k dan aşağı 5060 lı sistem kalmadı. https://www.gaming.gen.tr/urun/785825/maxima-5050-amd-ryzen-5-5600-tray-msi-geforce-rtx-5050-8g-shadow-2x-oc-8gb-32gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  15. M

Bu kasa ve psu güvenilir mi?

İşte imkan yok hocam ddr5 için :D zaten alırsam işlemciyi 5600 yaparım ama kasa ve psu ile ilgili hiç bir sey bulamadim forumlarda ve internette
Geri