SullivianKing
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 25000
Bilgisayar toplamayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim bütçem maksimum 25k(ekipmana gerek yok sadece monitör gerekli).
hepsi pcye mi ekipman dahil miBilgisayar toplamayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim bütçem maksimum 25k.
Ekipmana gerek yok ama monitör lazim bide yazmayi unutmuşum.hepsi pcye mi ekipman dahil mi
10kya çok sağlam bi pc var upgrade edebilirsin yada kalan 15kyi monitor basabilirsinEkipmana gerek yok ama monitör lazim bide yazmayi unutmuşum.
guvenilir site mi normalde it*pya dan toplamayi denedim 25 k oluyordu max bunu gorunce guvenemedim zaten aynı seylerle 25k olmuştu.10kya çok sağlam bi pc var upgrade edebilirsin yada kalan 15kyi monitor basabilirsin
![]()
ADEO / INTEL i5-13600KF / RTX 4080 / 1 TB NVME M2 SSD / 32 GB 6600 MHZ DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
ADEO / INTEL i5-13600KF / RTX 4080 / 1 TB NVME M2 SSD / 32 GB 6600 MHZ DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
gençer güvenilirguvenilir site mi normalde it*pya dan toplamayi denedim 25 k oluyordu max bunu gorunce guvenemedim zaten aynı seylerle 25k olmuştu.
Tamam o zaman bakayim bi pc ye ayarlayayim kendime gore az daha oyle alirim duruma gore bide bir sey sorucam yaz sonuna kadar fiyatlar articak değil mi?gençer güvenilir
bu sistemde 3060ti var diyor ama kartın hangi marka olduğunu göremiyoruz bi sroun var gibiguvenilir site mi normalde it*pya dan toplamayi denedim 25 k oluyordu max bunu gorunce guvenemedim zaten aynı seylerle 25k olmuştu.
bi destekden sor onaylat oyle al eğer alcaksanTamam o zaman bakayim bi pc ye ayarlayayim kendime gore az daha oyle alirim duruma gore bide bir sey sorucam yaz sonuna kadar fiyatlar articak değil mi?
dolar böyle giderse evetTamam o zaman bakayim bi pc ye ayarlayayim kendime gore az daha oyle alirim duruma gore bide bir sey sorucam yaz sonuna kadar fiyatlar articak değil mi?
Evet bende ona baktim kart yukseltebiliyorsam 3090 yapcaktim ama gorukmuyor zaten ilk defa pc alicam o yuzden dikkatliyim biraz daha.bu sistemde 3060ti var diyor ama kartın hangi marka olduğunu göremiyoruz bi sroun var gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi destekden sor onaylat oyle al eğer alcaksan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dolar böyle giderse evet
5600 3090 yetmezEvet bende ona baktim kart yukseltebiliyorsam 3090 yapcaktim ama gorukmuyor zaten ilk defa pc alicam o yuzden dikkatliyim biraz daha.
bu nasıl sistem lan 10kya? imkansız bu arada böylesiguvenilir site mi normalde it*pya dan toplamayi denedim 25 k oluyordu max bunu gorunce guvenemedim zaten aynı seylerle 25k olmuştu.
onu diyorum bendebu nasıl sistem lan 10kya? imkansız bu arada böylesi
bence kutuyu gönderiyorlar kart yerineOlum noluyo bu nasıl 10800 lira lan ekran kartı falan gözükmüyor