Arama sonuçları: *

1. A

Nolur yardım edin yıllarca para biriktirdim

Format at geçen benim cihazimın ekranı tamamen bu şekilde olmuştu format atınca tamamen düzeldi seninki de bu tür bir sorun olabilir
  2. A

2. El laptop önerisi asusblenovo gigabyte

Sayın forum üyeleri kendime üniversite ve oyun ve programlama için bir laptop alacağım hangisi benim işimi görür fiyat farkına değer mi yardımlarınızı esirgemeyiniz İlk cihaz Asus Tuf Gaming A15 15 Ay garantisi var 19.000 Tl 24 GB ram varmış...
  3. A

Laptoplarda e-fatura ve E arşiv

Sayın forum üyeleri kendime laptop alacağım bir tane ikinci el bir cihaz buldum adam uygun fiyata bırakıyor bu faturasını attı cihazın bu faturanın orjinal olup olmadığını nasıl anlarız yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
  4. A

Okul ve Oyun için Laptop Önerisi

Reis ikinci el cihaz alacağım diyorum sen bana cihaz gösteriyorsun adamlar bu cihazları bana 15000 TL ye birakiyor
  5. A

Okul ve Oyun için Laptop Önerisi

Değerli forum üyeleri kendime okul ve oyun için bir ikinci el Laptop araştırıyorum iki cihaz arasında kaldım bu iki cihazın da 1 er yıl garantisi kalmış hangisini almalıyım cihazların linki aşağıdadır...
  6. A

Haftada 1-2 kez pc kullanım için 50.000₺ değer mi

R5 7500f ve Rtx 4060 sistem kurtarır 1729329285 Enfazla 30k tutar
  7. A

Bütçe söyleyin laptop önereyim

13000 TL bütçem var biraz oyun oynatsın Üniversite için önerini dört gözle bekliyorum
  8. A

15K Bütçe Laptop Önerisi

Ben de konu açacaktım şimdi benim de 15000 TL butç var sıfır veya ikinci el fark etmez önerilerinizi bekliyoruz
  9. A

FIFA 18 Save hatası!

Arkadaşlar ben FIFA 18 indirdim ancak oyun girince oyun ilerlemesi kayıt olmuyor
  10. A

Vdsl modem önerisi 500 TL

AC1200 Wireless Dual band VDSL/Adsl Modem Router Model VC220-G3u İstanbulda
  11. A

Vdsl modem önerisi 500 TL

Bende bir tane var 1-2 ay anca kullanıldı istersen uygun fiyata satabilirim
  12. A

🔥İndirim xDrive 15'Li Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah 5700 TL

Kullanmıyorsan bir sorunu yok ise bana satabilirsin
  13. A

İtemsatış gta5 alınır mı

Aldım bir iki ay sonra hesap uçtu
  14. A

❌İndirim Bitti! Coco Pops 700gr 50 tl

Şok ta geçenlerde aynı fiyata indirimde idi
  15. A

Bilgisayar ile senkronize ambiyans ışık

Arkadaşlar ben bilgisayarımda oyun oynarken maç film izlerken arka planındabunlar ile senkronize şekilde yanmasını istiyorum ambiyans ışıklar ile bunlardan pek anlamıyorum Anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi
  16. A

Yardım Asus ROG Strix GO 2.4 Alınır mı ?

Ben al Ben de kullanıyorum Nisan ayında almıştım 2000 TL idi memnunum dahaca kulak pedlerinde sorun yok
  17. A

epic games indirme hızı düşük

Şuan ben de aynı sorun var bende yardım isteyecektim
  18. A

Rdr2 Rockstar hesabıma gıremıyorum

Bana da GTA 5 için olmuştu rock Star uygulamasını sildim tekrar yükledim düzelmişti
  19. A

Öneri 1000TL KLAYVE ÖNERİSİ VE 1000TL MOUSE ÖNERİSİ

Logitech G G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 12.000 DPI HERO Sensör, 6 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, 99 gr Ağırlık, 250 Saat Pil Ömrü, Siyah https://amzn.eu/d/4dh7nq0 Bu var mouse olarak ben de almayı düşünüyorum bilgisi olan aydınlatsın bizi
  20. A

Teknosa Mi Band 6 Açılmama

Bende bilmiyorum
Geri