mcjrowss57
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Merhaba Asus ROG Strix GO 2.4 WİRELESS itopya da 3000 e düşmüş sizce alınır mı ? Biyerde okudum birinin kulak pedleri soyulmuş herkeste olur mu bu ?
5aydır kullanıyorum kablosuz şartsa ve bütçe 3k ise en iyi seçeneklerden biri bence terleme yapmadı bende şarjıda iyi gidiyorum memnunum şu anlıkMerhaba Asus ROG Strix GO 2.4 WİRELESS itopya da 3000 e düşmüş sizce alınır mı ? Biyerde okudum birinin kulak pedleri soyulmuş herkeste olur mu bu ?
Kulak pedleri nasıl ve kırılma vs sorun varmi5aydır kullanıyorum kablosuz şartsa ve bütçe 3k ise en iyi seçeneklerden biri bence terleme yapmadı bende şarjıda iyi gidiyorum memnunum şu anlık
Ben de kullanıyorum Nisan ayında almıştım 2000 TL idi memnunum dahaca kulak pedlerinde sorun yokMerhaba Asus ROG Strix GO 2.4 WİRELESS itopya da 3000 e düşmüş sizce alınır mı ? Biyerde okudum birinin kulak pedleri soyulmuş herkeste olur mu bu ?
Yok hocam temizKulak pedleri nasıl ve kırılma vs sorun varmi
Ses kalitesi nasıl FPS oyunlarında valorant-cs2 gibi oyunlarda ses kasılıyor mu ses kalitesi iyi mi? ?Yok hocam temiz
Ses kalitesi nasıl FPS oyunlarında valorant-cs2 gibi oyunlarda ses kasılıyor mu ses kalitesi iyi mi? ?Ben al
Ben de kullanıyorum Nisan ayında almıştım 2000 TL idi memnunum dahaca kulak pedlerinde sorun yok