Neler Yeni

Kulaklık öneris(rog strix go 2.4 almayı düşünyorum)acil

qsmult1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
Bütçe
4600
başlıkta yazdığı gibi asus rog strix go 2.4 kulaklığını almak istiyorum 4.600 tl bandında oyun oynamak için alıyorum(pc). Bunun dışında bu fiyatlarda ama daha pahalı olmasın önerisi olan var mı veya kullanan var ise nasıl kulaklık. Genellikle valorant, fortnite, fc24 oynuyorum ve witcher 3 assasins creed gibi oyunlara başlayacağım

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Ahmet
KEsinlikle tavsiye etmiyorum kullanıyorum ama bağlantı mesafesi maalesef çok kısa.

lappelduvide

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
lappelduvide
başlıkta yazdığı gibi asus rog strix go 2.4 kulaklığını almak istiyorum 4.600 tl bandında oyun oynamak için alıyorum(pc). Bunun dışında bu fiyatlarda ama daha pahalı olmasın önerisi olan var mı veya kullanan var ise nasıl kulaklık. Genellikle valorant, fortnite, fc24 oynuyorum ve witcher 3 assasins creed gibi oyunlara başlayacağım
bu kulaklık 2000 TL satılmıştı ya 4600 nedir

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Eren Cem
Bunu öneririm asusu önermem alma bence

qsmult1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden tavsiye etmiyorsunuz

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Eren Cem
neden tavsiye etmiyorsunuz
öncelikle fiyat olarak pahalı ve ses kaliteside oyun için yeterli seviyede değil keza mikrofonuda aynı daha düşük bütçelere daha iyi seçenekler varken bunu almak hata olur illa wireless olsun istiyorsan attığımı alabilirsin kablolu sorun olmaz diyorsan daha kalitelerinide bulursun.

xamapade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şerafettin yeşilbaş
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar,
Hocam ben kullanıyorum, 1sene falan oluyor, 2200 e almışım genelde cs2 oynuyorum tavsiye edermiyim ederim ama 4600 e daha iyilerini alırsın bu kulaklığı alacak olduğumda benim listemdede yukardaki corsair vardı.corsair'in fiyatı o zamanda bu civardaydı, cıhaz ilk günkü gibi bu arada. Ben mikrofon sökülebildiği için belki dışardada kullanırım diye asus almıştım ama dışarda hiç kullanmadım :) .

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,488
İsim
Emir
Kronik kırılma sorunu vavr almayın.4k para vereceğinize kablolu kulaklık alın daha iyi.

quartle

80+ Gold
ben kullandım bir kaç ay tavsiye etmem kulak ağrıtıyor ses kalitesi fps oyunları için yeterli değil o fiyata asla değmez geçen sene 2k ya almıştım razer barracuda x bakabilirsiniz

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Serhat Gül
bende 2k civarına almıştım. 1 senedir kullanıyorum. Mikrofonu baya kötü ama kalan her şeyi iyi bence. Sıfır gibi duruyor eskime yok. Bağlantı çok uzakta çekmiyor. Ama 4.6k ya değmez daha iyileri vardır o paraya

qsmult1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
teşekkürler yorumlarınız için voidin yapısı pek hoşuma gitmiyor neden bilmiyorum kaba gibi geliyor bana ama barracuda x/e bakacağım başka önerisi olan varsa yazabilir. Onun dışında logitecch g435 veya ikinci el bir g733 alabilirim o nasıl olur

quartle

80+ Gold
teşekkürler yorumlarınız için voidin yapısı pek hoşuma gitmiyor neden bilmiyorum kaba gibi geliyor bana ama barracuda x/e bakacağım başka önerisi olan varsa yazabilir. Onun dışında logitecch g435 veya ikinci el bir g733 alabilirim o nasıl olur
barracuda x al direk

Top Bottom