Yardım Asus ROG Strix GO 2.4 Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
53
Merhaba Asus ROG Strix GO 2.4 WİRELESS itopya da 3000 e düşmüş sizce alınır mı ? Biyerde okudum birinin kulak pedleri soyulmuş herkeste olur mu bu ?

İtopyada sürekli o fiyatlarda bi ara 2k bandında mı neydi.Kronik sorun olarak kırılma mı vardı

Merhaba Asus ROG Strix GO 2.4 WİRELESS itopya da 3000 e düşmüş sizce alınır mı ? Biyerde okudum birinin kulak pedleri soyulmuş herkeste olur mu bu ?
5aydır kullanıyorum kablosuz şartsa ve bütçe 3k ise en iyi seçeneklerden biri bence terleme yapmadı bende şarjıda iyi gidiyorum memnunum şu anlık

Ben al
Ben de kullanıyorum Nisan ayında almıştım 2000 TL idi memnunum dahaca kulak pedlerinde sorun yok

Yok hocam temiz
Ses kalitesi nasıl FPS oyunlarında valorant-cs2 gibi oyunlarda ses kasılıyor mu ses kalitesi iyi mi? ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben al
Ben de kullanıyorum Nisan ayında almıştım 2000 TL idi memnunum dahaca kulak pedlerinde sorun yok
Ses kalitesi nasıl FPS oyunlarında valorant-cs2 gibi oyunlarda ses kasılıyor mu ses kalitesi iyi mi? ?

şu ayda alınır mı kulaklık almak istiyorum ve strix go 2.4ü gördüm güzel gibi sadece oyun oynayıp video izlerim

2k iken arkadaşım ile birlikte aldık itopyadan, ikimizde memnun değiliz. Çekim mesafesi çok kısa(özellikle beni kudurtuyor ciddi anlamda kısa), ses kalitesi diğer kablosuzlara göre fena değil ama yüksek ses gücü az, mikrofonu ise orta. Bu fiyata ama bu kadar olurdu biz yine de bir kumar oynadık belki ROG serisidir şekillidir diye ama değilmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,561
Üyeler
183,446
Son üye
kerem_36
Geri