Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Gigabyte Garanti Servisine Nasıl Ulaşabilirim?

Gigabyte'ta da 5 piksele kadar garanti yok hocam.
  2. D

Bilgisayarda ışık var ama açılmıyor

Son 1 aydır masaüstü bilgisayarımın fişini çıkarıp taktığımda klavye ve işlemci fanının ışıkları yanıp yanıp sönüyor, fare sesine benzer "viyk viyk" diye bir ses geliyordu. Bu esnada bilgisayar da açılmıyordu. Fişi çıkardıktan sonra 15 saniye kadar hala böyle olmaya devam ediyordu. Fişi çıkarıp...
  3. D

Sıcaklık ve fan hızı dengesi nasıl olmalı

Ekran kartım XFX swft 309 RX 6800 XT. Kart yük altındayken 80-85 derece arası bir sıcaklığa ulaşıyor. Ancak fan hızı %55i geçmiyor bu durumda bile. Kartı bu sıcaklıklarda uzun süre kullanmak ömrünü kısaltır mı? Bir yandan da fan hızını manuel ayarlayıp arttırsam bu sefer de fanların ömrünü...
  4. D

Bu monitör 1080p oyunculuk için fiyat/performans mıdır, alınır mı?

Bütçeniz asus'a çıkmaya yetmiyorsa attığınız monitör alınabilir. Sizi üzmez ancak büyük beklentileriniz de olmasın.
  5. D

Evet bu monitör attığınıza göre çok daha iyi. IPS panelin farkı muazzam.
  6. D

Bu monitörde ghosting sorunu var. Va panel genel olarak önermem. Ms değerleri zaten genelde yazılığından fazla olur yani en az 6ms olduğunu söyleyebiliriz. Bütçenizi söylerseniz daha iyi bir öneride bulunabilirim.
  7. D

Laptopta hayat belirtisi yok

Ne kadar bir masraf çıkmıştı hocam?
  8. D

Evet maalesef hiçbir hayat belirtisi yok laptopta :(
  9. D

Peki tamiri mümkün müdür yoksa tamamen çöp mü olmuştur statik yanması sonucu?
  10. D

3 senelik Acer nitro laptopumun içinden tıkır tıkır bir ses geliyodu. Ben de içini açıp baktım ve hdd'nin kasasının bir vidasının düşmüş olduğunu gördüm. Sadece bu vidayı yerine takıp tekrar kapattım. Bilgisayar bir daha açılmadı hatta şarj ışığı bile yanmıyor. Bilgisayarcıya sorduğumda anakartı...
Geri